• LR Baggs Align Series pedalen
  LR Baggs Align Series pedalen

  Met het oog op akoestische muzikanten, heeft LR Baggs de Align Series DI's ontwikkeld. Deze akoestische pedalen bieden gebruikers studio processing tools, een high-fidelity voorversterker met tone-shaping EQ, de akoestische reverb, bekend van de Para DI, en de all-discrete active DI die LR Baggs tot nu toe heeft ontwikkeld.

  Lees meer

 • Godin Catalogus
  Godin Catalogus

  Godin heeft een brochure uitgebracht waarin de nieuwe series van Godin, Seagull, Art & Lutherie, Simon & Patrick en LaPatrie gitaren staan.

   Bekijk de volledige brochure hier

  Lees meer

 • MK Sound tijdens de ISE
  MK Sound tijdens de ISE

  De Integrated Systems Europe 2018 is 's werelds best bezochte beurs voor professionele AV en geintegreerde electronische systemen. Ook dit jaar zal de RAI in Amsterdam weer onderdak bieden aan de ISE.

  Lees meer

 • RØDETest - de Audio meet en test afdeling van RØDE
  RØDETest - de Audio meet en test afdeling van RØDE

  FreedMan Group kondigt RØDETest aan, de nieuwe standaard in het meten van akoestiek! RODETest combineert gevoelige meetmicrofoons met geavanceerde meetsoftware met een gebruiksvriendelijke interface.

  Lees meer

fotovideo
Bekijk de foto / video merken

MI
Bekijk de muziek instrumenten merken

Smartphone
Bekijk de smartphone accessoires merken

hifi
Bekijk de Hi Fi merken

 

We connect passion through quality, knowledge and innovation.


 Mafico is een import- en distributiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de muziek- en foto-videobranch. Mafico heeft een vernieuwde en jonge blik op de distributie en import met een gemotiveerd en deskundig team met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar!

Mafico bestaat uit jonge doch ervaren, gepassioneerde gitaristen, drummers, cinematografen, fotografen en studio/audio engineers. Door de zeer veelzijdige achtergrond ondersteunt Mafico haar dealers, maar ook eindgebruikers met technische kennis en ervaring zoals u van ons mag verwachten.

Dit vormt de basis van Mafico.

MERKEN

Mafico is, voor alle merken die zij in het assortiment heeft, exclusieve importeur/ distributeur in de Benelux. Mafico heeft veel zorg gestoken in de selectie van de merken die zij in haar portefeuille heeft en verzorgt de volle support voor deze merken in de Benelux. Een actueel overzicht van de merken die Mafico in het assortiment heeft kunt u vinden op de pagina ‘Merken’.

Mafico streeft naar de hoogste kwaliteit in de producten die zij verkoopt. Het kan toch voorkomen dat een product niet naar behoren functioneert. Uiteraard zorgt Mafico ook voor deze producten voor een service die past bij onze moderne visie.

Zo onderscheiden wij ons van de rest van de markt.