Menu
Menu

Nieuwsberichten

Godin Session HT gitaar

Godin Guitars heeft een nieuwe gitaar toegevoegd aan de bestaande solid-body lineup: de Session HT. De gitaar is gemaakt in Noord Amerika en bestaat uit een solid-body met strak afgewerkte looks. 

Veelzijdigheid en geweldige klank zijn kwaliteiten die elke gitarist zoekt in een solid-body gitaar, om maar te zwijgen van show-stoppende looks. Voeg kwaliteitscomponenten toe en laat het hier in Noord-Amerika bouwen tegen een ongelooflijke prijs, en u krijgt die droomgitaar die we allemaal zoeken: de Godin Session HT. De de Session HT is uitgerust met een hardtail-brug voor verhoogde sustain en afstemmingsstabiliteit, een geoptimaliseerde afwerking voor verbeterde tonale afbuiging en een H-S-S pickup-configuratie!

Beschikbare afwerkingsopties: Matzwart, Transcrème en Bourbon-burst. Tevens is er voor alle drie de opties een gigbag beschikbaar.

Pre-orders zijn vanaf nu beschikbaar.

Godin Session HT gitaar

Godin Guitars heeft een nieuwe gitaar toegevoegd aan de bestaande solid-body lineup: de Session HT. De gitaar is gemaakt in Noord Amerika en bestaat uit een solid-body met strak afgewerkte looks. 

Veelzijdigheid en geweldige klank zijn kwaliteiten die elke gitarist zoekt in een solid-body gitaar, om maar te zwijgen van show-stoppende looks. Voeg kwaliteitscomponenten toe en laat het hier in Noord-Amerika bouwen tegen een ongelooflijke prijs, en u krijgt die droomgitaar die we allemaal zoeken: de Godin Session HT. De de Session HT is uitgerust met een hardtail-brug voor verhoogde sustain en afstemmingsstabiliteit, een geoptimaliseerde afwerking voor verbeterde tonale afbuiging en een H-S-S pickup-configuratie!

Beschikbare afwerkingsopties: Matzwart, Transcrème en Bourbon-burst. Tevens is er voor alle drie de opties een gigbag beschikbaar.

Pre-orders zijn vanaf nu beschikbaar.