Menu
Menu

Nieuwsberichten

Snel en eenvoudig podcasten en streamen met RØDE Connect en de NT USB Mini!

Microfoonmerk RØDE heeft een nieuwe software geïntroduceerd waarmee je kunt podcasten of streamen met vier NT USB Mini’s en één computer.

Een podcast of livestream opnemen in hoge audio kwaliteit was nog nooit zo eenvoudig!

RØDE introduceert RØDE Connect, een gratis software waarbij je de NT-USB Mini voor podcasting en streaming in kunt zetten. De software bestaat uit een volledige recording interface die geïnspireerd is op de RØDECaster Pro. RØDE Connect biedt de mogelijkheid om vier NT-USB Mini’s met één computer te verbinden, ondersteunt integratie voor videobellen en streaming applicaties en meer handige features! Met de RØDE Connect software creëer je de meest makkelijke manier van podcast en livestream opnames met hoge audiokwaliteit.

Key Features van RØDE Connect:

 • GRATIS te downloaden via de website van RØDE – versies voor Mac en PC zijn beschikbaar
 • Vier NT-USB Mini’s te verbinden aan één computer – zonder complex gedoe
 • Volledig uitgeruste recording interface – inclusief broadcast-style faders, levelmeters, mute buttons 
 • Toegang tot NT-USB Mini’s interne digitale signaal processing power – met een simpele klik toegang tot noise gate, compressor en APHEX® Aural Exciter™ plus Big Bottom™ effecten, zoals we kennen van de RØDECaster Pro. Dankzij deze effecten kun je met de NT-USB Mini die specifieke podcast- en radiosound creëren.
 • Virtuele kanalen – voor gemakkelijke verbinding met externe gasten, integratie met streaming applicaties en toevoegen van muziek en andere externe audio
 • Automatische mix-minus op ieder kanaal – voor heldere, echo vrije audio
 • Gemakkelijk in gebruik – de meest makkelijke manier om te podcasten of streamen

Bijkomend met de introductie van de software is er nu ook de accessoireset COLORS.  COLORS is een set van gekleurde doppen die op de NT-USB Mini te bevestigen zijn, samen met gekleurde ringen die je aan de USB kabels kunt klikken. De kleur matched met een kanaal in de RØDE Connect software.

RØDE Connect is gratis te downloaden op de website van RØDE. Kijk voor meer info op https://rode.com/software/rode-connect

Snel en eenvoudig podcasten en streamen met RØDE Connect en de NT USB Mini!

Microfoonmerk RØDE heeft een nieuwe software geïntroduceerd waarmee je kunt podcasten of streamen met vier NT USB Mini’s en één computer.

Een podcast of livestream opnemen in hoge audio kwaliteit was nog nooit zo eenvoudig!

RØDE introduceert RØDE Connect, een gratis software waarbij je de NT-USB Mini voor podcasting en streaming in kunt zetten. De software bestaat uit een volledige recording interface die geïnspireerd is op de RØDECaster Pro. RØDE Connect biedt de mogelijkheid om vier NT-USB Mini’s met één computer te verbinden, ondersteunt integratie voor videobellen en streaming applicaties en meer handige features! Met de RØDE Connect software creëer je de meest makkelijke manier van podcast en livestream opnames met hoge audiokwaliteit.

Key Features van RØDE Connect:

 • GRATIS te downloaden via de website van RØDE – versies voor Mac en PC zijn beschikbaar
 • Vier NT-USB Mini’s te verbinden aan één computer – zonder complex gedoe
 • Volledig uitgeruste recording interface – inclusief broadcast-style faders, levelmeters, mute buttons 
 • Toegang tot NT-USB Mini’s interne digitale signaal processing power – met een simpele klik toegang tot noise gate, compressor en APHEX® Aural Exciter™ plus Big Bottom™ effecten, zoals we kennen van de RØDECaster Pro. Dankzij deze effecten kun je met de NT-USB Mini die specifieke podcast- en radiosound creëren.
 • Virtuele kanalen – voor gemakkelijke verbinding met externe gasten, integratie met streaming applicaties en toevoegen van muziek en andere externe audio
 • Automatische mix-minus op ieder kanaal – voor heldere, echo vrije audio
 • Gemakkelijk in gebruik – de meest makkelijke manier om te podcasten of streamen

Bijkomend met de introductie van de software is er nu ook de accessoireset COLORS.  COLORS is een set van gekleurde doppen die op de NT-USB Mini te bevestigen zijn, samen met gekleurde ringen die je aan de USB kabels kunt klikken. De kleur matched met een kanaal in de RØDE Connect software.

RØDE Connect is gratis te downloaden op de website van RØDE. Kijk voor meer info op https://rode.com/software/rode-connect