Menu
Menu

Nieuwsberichten

Ritter Bags introduceert volledig nieuwe lijn

Ritter Bags werkt al jaren aan kwalitatieve gigbags voor instrumenten, en met succes! Het merk heeft al menig (bas)gitarist weten te vinden met superieure bescherming, draagcomfort en aantrekkelijke ontwerpen. 

Nu komt Ritter Bags met een compleet vernieuwde lijn. Een uitkomst van 25 jaar ontwikkeling, innovatie en aanpassingen. 
De nieuwe hoezenlijn bestaat uit de luxe Arosa, Bern, Courage, Davos, Evilard en Flims. Allemaal in hun eigen prijsklasse, waarbij het voornaamste verschil zit in de dikte van de padding.
Ook nieuw aan deze hoezen zijn de opvallende kleuren waarin de hoezen verkrijgbaar zijn. Naast de bekende antraciet kleur en zwarte uitvoering is er nu ook keuze uit Flamingo Rose, Spicey Red en Atlantic Blue.

Ritter Bags introduceert volledig nieuwe lijn

Ritter Bags werkt al jaren aan kwalitatieve gigbags voor instrumenten, en met succes! Het merk heeft al menig (bas)gitarist weten te vinden met superieure bescherming, draagcomfort en aantrekkelijke ontwerpen. 

Nu komt Ritter Bags met een compleet vernieuwde lijn. Een uitkomst van 25 jaar ontwikkeling, innovatie en aanpassingen. 
De nieuwe hoezenlijn bestaat uit de luxe Arosa, Bern, Courage, Davos, Evilard en Flims. Allemaal in hun eigen prijsklasse, waarbij het voornaamste verschil zit in de dikte van de padding.
Ook nieuw aan deze hoezen zijn de opvallende kleuren waarin de hoezen verkrijgbaar zijn. Naast de bekende antraciet kleur en zwarte uitvoering is er nu ook keuze uit Flamingo Rose, Spicey Red en Atlantic Blue.