Menu
Menu

Nieuwsberichten

RØDE VideoMic GO II eerste USB microfoon op plug-in power!

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van RØDE Microphones: de VideoMic GO II! De VideoMic GO II is ‘s werelds eerste USB microfoon die ook op plug-in power werkt!

De VideoMic Go II heeft hetzelfde revolutionaire ontwerp als de VideoMic NTG en NTG5 van RØDE wat voor een geweldige, natuurlijke sound zorgt. De VideoMic GO II wordt ondersteund in een afneembare Rycote shockmount met handig kabel management. De VideoMic GO II is een super lichtgewicht shotgun microfoon om goed geluid te kunnen vastleggen met een camera. Naast het feit dat de VideoMic GO II zo compact en licht is van gewicht, is deze ook enorm eenvoudig te gebruiken en heb je geen batterijen nodig voor het gebruik van deze microfoon.
De microfoon is een volledig uitgeruste USB microfoon die met behulp van de RØDE Connect en RØDE Central app enorm veel extra mogelijkheden in functies biedt. Zo kun je de VideoMic GO II via de USB poort aansluiten op je computer en met gebruik van de RØDE Connect app tot vier microfoons tegelijk gebruiken met geoptimaliseerde DSP – compressor, noise gate en Aural Exciter en Big Bottom.
Daarbij is de VideoMic GO II volledig compatibel met mobiele telefoons bij gebruik van een gecertificeerde RØDE kabel. Via de USB-C output kan de microfoon direct worden aangesloten met iOS en Android apparaten, met de daarvoor speciaal ontworpen kabels. Hierdoor zijn er geen additionele adapters meer nodig. Met behulp van de RØDE Central en Reporter app kun je additionele kenmerken van de microfoon gebruiken zoals high pass filter, -20db pad en een windshield compensatie.

RØDE VideoMic GO II eerste USB microfoon op plug-in power!

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van RØDE Microphones: de VideoMic GO II! De VideoMic GO II is ‘s werelds eerste USB microfoon die ook op plug-in power werkt!

De VideoMic Go II heeft hetzelfde revolutionaire ontwerp als de VideoMic NTG en NTG5 van RØDE wat voor een geweldige, natuurlijke sound zorgt. De VideoMic GO II wordt ondersteund in een afneembare Rycote shockmount met handig kabel management. De VideoMic GO II is een super lichtgewicht shotgun microfoon om goed geluid te kunnen vastleggen met een camera. Naast het feit dat de VideoMic GO II zo compact en licht is van gewicht, is deze ook enorm eenvoudig te gebruiken en heb je geen batterijen nodig voor het gebruik van deze microfoon.
De microfoon is een volledig uitgeruste USB microfoon die met behulp van de RØDE Connect en RØDE Central app enorm veel extra mogelijkheden in functies biedt. Zo kun je de VideoMic GO II via de USB poort aansluiten op je computer en met gebruik van de RØDE Connect app tot vier microfoons tegelijk gebruiken met geoptimaliseerde DSP – compressor, noise gate en Aural Exciter en Big Bottom.
Daarbij is de VideoMic GO II volledig compatibel met mobiele telefoons bij gebruik van een gecertificeerde RØDE kabel. Via de USB-C output kan de microfoon direct worden aangesloten met iOS en Android apparaten, met de daarvoor speciaal ontworpen kabels. Hierdoor zijn er geen additionele adapters meer nodig. Met behulp van de RØDE Central en Reporter app kun je additionele kenmerken van de microfoon gebruiken zoals high pass filter, -20db pad en een windshield compensatie.