Menu
Menu

Nieuwsberichten

Maak kennis met de RØDECaster Pro II

Dit nieuwe product is niet alleen een doorontwikkeling van de bestaande en populaire RØDECaster Pro, de opvolger biedt een hele hoop extra’s waarmee dit product niet alleen geschikt is voor podcasting, maar voor vrijwel elke content creator die met audio bezig is (podcasters, livestreamers, broadcasters, muzikanten). En dat alles in een zeer gebruiksvriendelijke verpakking!

De RØDECaster Pro II is nu beschikbaar voor Pre-orders!

We zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rij:

Volledig geïntegreerde audioproductie studioNieuwe, extreem stille Revolution Preamps™ (-131.5dBV EIN, 76dB gain)Vier hoge kwaliteit Neutrik® combo inputs voor zowel microfoons als instrumenten. Negen vrij toewijsbare kanalen voor gepersonaliseerde mixer configuraties.Acht SMART pads voor het triggeren van audiofragmenten, effecten en meer.Nieuwe quad-core engine wat dit product de snelste console op de markt maakt.Een groter 5,5” HD touchscreen met haptische feedback en een rotary encoder om gemakkelijk alle instellingen te veranderen.Twee USB inputs om twee apparaten tegelijk aan te sluiten.Geavanceerde Bluetooth® verbinding voor hoge kwaliteit integratie van telefoongesprekken.Studio kwaliteit audio processing en effecten aan boord, inclusief  APHEX® Aural Exciter™, Big Bottom™ en Compellor™, EQ, compression, pitch shift, robot effects, reverb, delay.Professionele kanaal presets en VoxLab™ processing editor voor een snelle en gemakkelijke set-up.Opname in multitrack of stereo naar een microSD™ kaart, USB opslag of computer.Vier hoge kwaliteit hoofdtelefoon outputs en 1/4 inch gebalanceerde line outputs.Dit product is volledig bij te werken en er zal met regelmaat een firmware update beschikbaar zijn. De RØDECaster Pro II is beschikbaar per 15 juni 2022.

Maak kennis met de RØDECaster Pro II

Dit nieuwe product is niet alleen een doorontwikkeling van de bestaande en populaire RØDECaster Pro, de opvolger biedt een hele hoop extra’s waarmee dit product niet alleen geschikt is voor podcasting, maar voor vrijwel elke content creator die met audio bezig is (podcasters, livestreamers, broadcasters, muzikanten). En dat alles in een zeer gebruiksvriendelijke verpakking!

De RØDECaster Pro II is nu beschikbaar voor Pre-orders!

We zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rij:

Volledig geïntegreerde audioproductie studioNieuwe, extreem stille Revolution Preamps™ (-131.5dBV EIN, 76dB gain)Vier hoge kwaliteit Neutrik® combo inputs voor zowel microfoons als instrumenten. Negen vrij toewijsbare kanalen voor gepersonaliseerde mixer configuraties.Acht SMART pads voor het triggeren van audiofragmenten, effecten en meer.Nieuwe quad-core engine wat dit product de snelste console op de markt maakt.Een groter 5,5” HD touchscreen met haptische feedback en een rotary encoder om gemakkelijk alle instellingen te veranderen.Twee USB inputs om twee apparaten tegelijk aan te sluiten.Geavanceerde Bluetooth® verbinding voor hoge kwaliteit integratie van telefoongesprekken.Studio kwaliteit audio processing en effecten aan boord, inclusief  APHEX® Aural Exciter™, Big Bottom™ en Compellor™, EQ, compression, pitch shift, robot effects, reverb, delay.Professionele kanaal presets en VoxLab™ processing editor voor een snelle en gemakkelijke set-up.Opname in multitrack of stereo naar een microSD™ kaart, USB opslag of computer.Vier hoge kwaliteit hoofdtelefoon outputs en 1/4 inch gebalanceerde line outputs.Dit product is volledig bij te werken en er zal met regelmaat een firmware update beschikbaar zijn. De RØDECaster Pro II is beschikbaar per 15 juni 2022.