Menu
Menu

Nieuwsberichten

Hollyland introduceert de Solidcom C1 Pro. De nieuwe standaard!

Met de Solidcom C1 Pro laat Hollyland zien dat ze dé standaard op het gebied van de Wireless Headset Solutions hebben gezet. Juist door altijd te innoveren en te luisteren naar hun klanten hebben ze nu een oplossing voor team communicatie die voldoet aan de zwaarste eisen.

Ben jij met jouw team op een locatie met veel of lastig omgevingsgeluid, zoals een festival of kerk dan ondersteunt het nieuwe ENC (Environmental Noise Cancellation) systeem jullie optimaal, waardoor heldere communicatie mogelijk blijft.

Zijn jullie bezig met een mooie shoot op een berg? Dan is het erg fijn dat de Solidcom C1 Pro super licht is, een zeer lange batterijduur heeft en een bereik tot 350 meter. Hierdoor hoef je niet steeds van de berg af.

De Solidcom C1 Pro is de betrouwbaarste Plug & Play oplossing voor alle technische teams.

Deze set is geschikt vanaf 2 personen, maar kan ook gecombineerd worden met de C1.

Waarom zou jij deze headset oplossing willen gebruiken?

  • Heldere communicatie, zelfs in de rumoerigste omgeving.
  • Plug & Play, dus direct bruikbaar zonder lastige snoertjes
  • Super compact & duurzaam
  • Tot 10 uur batterijduur
  • Ook geschikt voor grote teams en compatibel met de C1

Bekijk hier alle specificaties van de Hollyland SolidcomC1 Pro

Vragen? Neem dan contact op met jouw winkel of dealer.

Hollyland introduceert de Solidcom C1 Pro. De nieuwe standaard!

Met de Solidcom C1 Pro laat Hollyland zien dat ze dé standaard op het gebied van de Wireless Headset Solutions hebben gezet. Juist door altijd te innoveren en te luisteren naar hun klanten hebben ze nu een oplossing voor team communicatie die voldoet aan de zwaarste eisen.

Ben jij met jouw team op een locatie met veel of lastig omgevingsgeluid, zoals een festival of kerk dan ondersteunt het nieuwe ENC (Environmental Noise Cancellation) systeem jullie optimaal, waardoor heldere communicatie mogelijk blijft.

Zijn jullie bezig met een mooie shoot op een berg? Dan is het erg fijn dat de Solidcom C1 Pro super licht is, een zeer lange batterijduur heeft en een bereik tot 350 meter. Hierdoor hoef je niet steeds van de berg af.

De Solidcom C1 Pro is de betrouwbaarste Plug & Play oplossing voor alle technische teams.

Deze set is geschikt vanaf 2 personen, maar kan ook gecombineerd worden met de C1.

Waarom zou jij deze headset oplossing willen gebruiken?

  • Heldere communicatie, zelfs in de rumoerigste omgeving.
  • Plug & Play, dus direct bruikbaar zonder lastige snoertjes
  • Super compact & duurzaam
  • Tot 10 uur batterijduur
  • Ook geschikt voor grote teams en compatibel met de C1

Bekijk hier alle specificaties van de Hollyland SolidcomC1 Pro

Vragen? Neem dan contact op met jouw winkel of dealer.