Menu
Menu

Nieuwsberichten

Nieuwe producten Røde!

Streamer X:
De Streamer X is een innovatieve oplossing waarmee je live kunt streamen met uitstekende audio- en videokwaliteit.
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om professionele video- en audiobeelden vast te leggen met slechts één apparaat. Het is de ultieme alles-in-één streaming oplossing die alles biedt wat je nodig hebt. De Streamer X heeft ingangen voor verschillende soorten audio-apparaten, zoals microfoons en headsets. Het zorgt voor een hoge geluidskwaliteit met behulp van geavanceerde audiotechnologie. Je kunt het ook gebruiken om video’s op te nemen en te streamen in hoge kwaliteit. Het ondersteunt verschillende resoluties, zoals 4K30 en 2K60, voor een geweldige videoweergave. Het beschikt over studiokwaliteit audio-ingangen voor XLR- en line-level apparaten, headsets en RØDE draadloze microfoons, met een ultra-low-noise, high-gain Revolution Preamp™ en krachtige APHEX audioprocessing voor een onberispelijke geluidskwaliteit. Dit maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, zoals streaming, gamen, podcasting, content creatie en zakelijke presentaties. Het compacte ontwerp maakt het super makkelijk om te gebruiken.
Belangrijkste kenmerken

 • Unieke Alles-in-een oplossing voor audio en video streamen
 • Veelzijdigheid en kwaliteit van video; 4k30hz opname kwaliteit en 4k60hz pass-through
 • Hoogwaardig geluid door de studio kwaliteit audio ingangen
 • Dubbele USB-aansluiting, mogelijkheid voor een dubbele PC opstelling
 • 4 smartpads waar je geluiden (zoals bv. een jingle) of voice-effecten kan toewijzen
 • Geïntegreerde RØDE Series IV 2.4GHz draadloze connectiviteit
 • Compatibel met UNIFY, RØDE Central en RØDE Connect software

Podmic USB
De PodMic USB is een uiterst veelzijdige en dynamische microfoon voor podcasting, streaming en content creatie. Het biedt geweldige audiokwaliteit net als zijn voorganger, maar heeft een krachtige nieuwe functie: XLR- en USB-connectiviteit. Via de USB aansluiting maak je gebruik van de Revolution™ voorversterking en APHEX® om het geluid zo natuurlijk en zonder vertraging of storing op een professionele studiokwaliteit audio op te nemen. De RØDE PodMic USB biedt zowel XLR- als USB-functionaliteit, waardoor hij aangesloten kan worden op verschillende audioapparatuur. De microfoon is plug en play en werkt met Windows, Mac, iOS en Android apparaten. De RØDE PodMic USB heeft een cardioïde opnamepatroon, wat betekent dat de microfoon het geluid voornamelijk van voren oppikt en ongewenste achtergrondgeluiden vermindert. De ingebouwde hoofdtelefoon uitgang biedt de mogelijk om real-time te monitoren. De microfoon kan tegen een stootje door zijn robuuste metalen behuizing en werkt met RØDE Connect, Central en Unify software. Een studiokwaliteit popfilter wordt meegeleverd.
Belangrijkste kenmerken

 • Veelzijdige en dynamische microfoon voor podcasting, streaming en content creatie
 • Krachtige nieuwe functie: XLR- en USB-connectiviteit
 • XLR- als USB-functionaliteit
 • Werkt met Windows, Mac, iOS en Android apparaten
 • Cardioïde opnamepatroon
 • Ingebouwde hoofdtelefoon uitgang
 • Robuuste metalen behuizing


Nieuwe producten Røde!

Streamer X:
De Streamer X is een innovatieve oplossing waarmee je live kunt streamen met uitstekende audio- en videokwaliteit.
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om professionele video- en audiobeelden vast te leggen met slechts één apparaat. Het is de ultieme alles-in-één streaming oplossing die alles biedt wat je nodig hebt. De Streamer X heeft ingangen voor verschillende soorten audio-apparaten, zoals microfoons en headsets. Het zorgt voor een hoge geluidskwaliteit met behulp van geavanceerde audiotechnologie. Je kunt het ook gebruiken om video’s op te nemen en te streamen in hoge kwaliteit. Het ondersteunt verschillende resoluties, zoals 4K30 en 2K60, voor een geweldige videoweergave. Het beschikt over studiokwaliteit audio-ingangen voor XLR- en line-level apparaten, headsets en RØDE draadloze microfoons, met een ultra-low-noise, high-gain Revolution Preamp™ en krachtige APHEX audioprocessing voor een onberispelijke geluidskwaliteit. Dit maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, zoals streaming, gamen, podcasting, content creatie en zakelijke presentaties. Het compacte ontwerp maakt het super makkelijk om te gebruiken.
Belangrijkste kenmerken

 • Unieke Alles-in-een oplossing voor audio en video streamen
 • Veelzijdigheid en kwaliteit van video; 4k30hz opname kwaliteit en 4k60hz pass-through
 • Hoogwaardig geluid door de studio kwaliteit audio ingangen
 • Dubbele USB-aansluiting, mogelijkheid voor een dubbele PC opstelling
 • 4 smartpads waar je geluiden (zoals bv. een jingle) of voice-effecten kan toewijzen
 • Geïntegreerde RØDE Series IV 2.4GHz draadloze connectiviteit
 • Compatibel met UNIFY, RØDE Central en RØDE Connect software

Podmic USB
De PodMic USB is een uiterst veelzijdige en dynamische microfoon voor podcasting, streaming en content creatie. Het biedt geweldige audiokwaliteit net als zijn voorganger, maar heeft een krachtige nieuwe functie: XLR- en USB-connectiviteit. Via de USB aansluiting maak je gebruik van de Revolution™ voorversterking en APHEX® om het geluid zo natuurlijk en zonder vertraging of storing op een professionele studiokwaliteit audio op te nemen. De RØDE PodMic USB biedt zowel XLR- als USB-functionaliteit, waardoor hij aangesloten kan worden op verschillende audioapparatuur. De microfoon is plug en play en werkt met Windows, Mac, iOS en Android apparaten. De RØDE PodMic USB heeft een cardioïde opnamepatroon, wat betekent dat de microfoon het geluid voornamelijk van voren oppikt en ongewenste achtergrondgeluiden vermindert. De ingebouwde hoofdtelefoon uitgang biedt de mogelijk om real-time te monitoren. De microfoon kan tegen een stootje door zijn robuuste metalen behuizing en werkt met RØDE Connect, Central en Unify software. Een studiokwaliteit popfilter wordt meegeleverd.
Belangrijkste kenmerken

 • Veelzijdige en dynamische microfoon voor podcasting, streaming en content creatie
 • Krachtige nieuwe functie: XLR- en USB-connectiviteit
 • XLR- als USB-functionaliteit
 • Werkt met Windows, Mac, iOS en Android apparaten
 • Cardioïde opnamepatroon
 • Ingebouwde hoofdtelefoon uitgang
 • Robuuste metalen behuizing