Menu
Menu

Nieuwsberichten

Nieuwe modellen Godin

We zijn verheugd de nieuwe Montreal Premiere Pro modellen te introduceren. Geschikt voor veel muziekstijlen, zoals country, pop, surf, jazz, blues, classic rock en heavy rock. De Montreal Premiere’s hebben een innovatief en uniek vormgegeven center block , waardoor de body resoneert als geen andere gitaar in zijn klasse.
Montreal Premiere pro Aztek Red
De humbuckers kunnen worden gesplitst om een super vette, authentieke vintage P90 toon te krijgen, of kan worden gesplitst naar een single coil element voor een klassieke Strat-like toon. Met beide aan, krijg je een groots klinkende humbucker die een krachtige punch heeft! Beide worden bediend door een 3-weg schakelaar, volume en toon knoppen, en twee mini-schakelaars.
Montreal Premiere pro Arctik Blue
Op de hals zorgt de Seymour Duncan Antiquity voor een rijke, articulerende, zoete treble attack met een warme, vol klinkende low-end. Bij de brug levert de populaire Seymour Duncan JB high gain voor volle low-end crunch en scherpe, krachtige vocaal-achtige hoge tonen, waar gitaristen van alle genres al tientallen jaren naar op zoek zijn. Beide worden bediend door een 3-weg schakelaar en volume en toon knoppen.

Nieuwe modellen Godin

We zijn verheugd de nieuwe Montreal Premiere Pro modellen te introduceren. Geschikt voor veel muziekstijlen, zoals country, pop, surf, jazz, blues, classic rock en heavy rock. De Montreal Premiere’s hebben een innovatief en uniek vormgegeven center block , waardoor de body resoneert als geen andere gitaar in zijn klasse.
Montreal Premiere pro Aztek Red
De humbuckers kunnen worden gesplitst om een super vette, authentieke vintage P90 toon te krijgen, of kan worden gesplitst naar een single coil element voor een klassieke Strat-like toon. Met beide aan, krijg je een groots klinkende humbucker die een krachtige punch heeft! Beide worden bediend door een 3-weg schakelaar, volume en toon knoppen, en twee mini-schakelaars.
Montreal Premiere pro Arctik Blue
Op de hals zorgt de Seymour Duncan Antiquity voor een rijke, articulerende, zoete treble attack met een warme, vol klinkende low-end. Bij de brug levert de populaire Seymour Duncan JB high gain voor volle low-end crunch en scherpe, krachtige vocaal-achtige hoge tonen, waar gitaristen van alle genres al tientallen jaren naar op zoek zijn. Beide worden bediend door een 3-weg schakelaar en volume en toon knoppen.