Menu
Menu

Nieuwsberichten

RØDE INTRODUCEERT NIEUWE NT USB+ MICROFOON

Vandaag introduceert RØDE de nieuwste editie binnen de USB microfoonreeks;
de NT USB+. Deze professionele USB microfoon is gebaseerd op de bekende NT USB, maar komt met een aantal vernieuwde kenmerken voor de makers van nu. Zo beschikt de NT USB+ onder meer over een studiowaardige condensator capsule, verbeterde circuits met extreem lage ruis, high-gain Revolution Preamp™, USB-C connectiviteit en interne DSP voor geavanceerde audio processing.

De NT USB+ is een professionele USB microfoon met de juiste kenmerken voor het opnemen van exceptionele audio direct naar de computer of een mobiel apparaat. Zijn condensator membraan van studio kwaliteit, extreem lage ruis en high-gain Revolution Preamp™ leveren ongerepte geluidskwaliteit. De NT USB+ is geschikt voor een breed scala aan opnametoepassingen, zoals vocalen en instrumenten, podcasten, streamen en meer. De krachtige APHEX® audio processor is toegankelijk via RØDE Connect, waardoor je iedere opname naar een volgend niveau kunt tillen. De microfoon heeft ook een krachtige hoofdtelefoon output voor het monitoren met zero latency en komt met een hoge kwaliteit pop filter en bureaustatief.

Product kenmerken

• Professionele USB microfoon
• Extreem lage ruis, high-gain Revolution Preamp™
• High power hoofdtelefoon output met zero latency monitoring
• Krachtige APHEX® audio processor toegankelijk via RØDE Connect
• Complete opnamekit met afneembare pop filter, bureaustatief en 3m USB-C kabel

RØDE INTRODUCEERT NIEUWE NT USB+ MICROFOON

Vandaag introduceert RØDE de nieuwste editie binnen de USB microfoonreeks;
de NT USB+. Deze professionele USB microfoon is gebaseerd op de bekende NT USB, maar komt met een aantal vernieuwde kenmerken voor de makers van nu. Zo beschikt de NT USB+ onder meer over een studiowaardige condensator capsule, verbeterde circuits met extreem lage ruis, high-gain Revolution Preamp™, USB-C connectiviteit en interne DSP voor geavanceerde audio processing.

De NT USB+ is een professionele USB microfoon met de juiste kenmerken voor het opnemen van exceptionele audio direct naar de computer of een mobiel apparaat. Zijn condensator membraan van studio kwaliteit, extreem lage ruis en high-gain Revolution Preamp™ leveren ongerepte geluidskwaliteit. De NT USB+ is geschikt voor een breed scala aan opnametoepassingen, zoals vocalen en instrumenten, podcasten, streamen en meer. De krachtige APHEX® audio processor is toegankelijk via RØDE Connect, waardoor je iedere opname naar een volgend niveau kunt tillen. De microfoon heeft ook een krachtige hoofdtelefoon output voor het monitoren met zero latency en komt met een hoge kwaliteit pop filter en bureaustatief.

Product kenmerken

• Professionele USB microfoon
• Extreem lage ruis, high-gain Revolution Preamp™
• High power hoofdtelefoon output met zero latency monitoring
• Krachtige APHEX® audio processor toegankelijk via RØDE Connect
• Complete opnamekit met afneembare pop filter, bureaustatief en 3m USB-C kabel