Introductie van Pixel Maker met M5 monitor

Pixel Maker is ons nieuwste merk wat zich focust op de videomarkt. Pixel Maker werkt met verschillende fabrieken samen om aan een hoge kwaliteit te kunnen voldoen en tegen competitieve prijzen te kunnen leveren.

Een ervaren team van foto- en video-experts en korte lijnen naar de klant zorgen voor relevantie in de productontwikkeling en een strenge kwaliteitscontrole. 

Tijdens Professional Imaging 2019 werd Pixel Maker voor het eerst geïntroduceerd bij de eindgebruiker.  Met het eerste product uit de lijn: de Pixel Maker M5 camera monitor. 
Het product werd zeer enthousiast ontvangen en viel met name vanwege de prijs-kwaliteitverhouding goed in de smaak bij klanten.

PM M5 side2

Deze compacte en toch veelzijdige camera monitor is het eerste concrete product wat Pixel Maker op de markt brengt.
De M5 camera display is de perfecte oplossing voor iedereen die een beter beeld wil tijdens het filmen of fotograferen. Met de compacte, lichtgewicht M5 hoef je geen onhandig en zwaar item mee op pad te nemen. Hiermee is de display dan ook een ideaal gezelschap voor filmmakers en fotografen die veel onderweg zijn en shoots op locatie doen.

Het brede kleurbereik, de hoge helderheid en het hoge contrast van het scherm geeft een nauwkeurige weergave van je materiaal. Daarbij heeft de Pixel Maker M5 ingebouwde analyse functies om video en audio signalen direct te kunnen monitoren en optimale video settings te bekijken zoals: False Coloring, Peak Filtering, Level Meters, Zoom en Screen Markers.
De M5 wordt standaard geleverd met een opvouwbare zonnekap, hot-shoe mount, HDMI kabel en een product handleiding.