RØDE aanwezig tijdens Podcastfestival Amsterdam

Op zaterdag 28 september vindt de tweede editie plaats van het Podcastfestival in Amsterdam.

Het Podcastfestival staat geheel in het teken van - je raad het al- podcasten. En laat RØDE daar nou precies een zeer geschikt product voor hebben uitgebracht: de RØDECaster Pro, met de bijpassende Podmic microfoon.
Als podcastmaker of -fan is dit festival de ideale plek om te leren, luisteren en te netwerken. Zo is er een vol programma aan workshops, liveshows en panelgesprekken. RØDE is aanwezig met een podcaststudio, waar je je eigen podcast kunt opnemen en vragen kunt stellen aan onze podcast specialisten over de beste keuzes in apparatuur en de meest efficiënte toepassingen.
Executive producer Tim Howard, van de podcast Reply All is aanwezig als special guest en komt zijn kennis delen op het gebied van podcasting.
Het volledige programma is hier terug te vinden.

Voor meer informatie en ticketverkoop ga je naar https://podcastfestival.nl/
Locatie: Tolhuistuin Amsterdam
Tijd: 10.00u

 

 

 

 

Het Podcastfestival is dé plek voor podcastmakers en -fans om elkaar te ontmoeten. Als fan krijg je op deze dag de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij je favoriete podcast, luister je mee met panelgesprekken, verbeter je je podcastskills in een workshop en neem je je eigen podcast op.

Executive producer Tim Howard van Reply All (Gimlet Media) geeft dit jaar de keynote én je leert over de stand zaken omtrent podcasts in Nederland. Lees verder voor het volledige programma!