Z CAM Cinema Camera's nieuw bij Mafico

Vanaf heden is Mafico de nieuwe distributeur voor Z CAM Benelux. 

 Z CAM is een cameramerk dat uitblinkt in innovatie, high performance en probleemoplossend productdesign. Het merk staat bekend om de lancering van 's werelds kleinste 4K camera met verwisselbare lensbevestiging en de productie van professionele VR camera's waar het merk marktleider in is geworden.
Sinds 2018 focust Z CAM zich ook op de markt van cinema camera's, met de introductie van de Z CAM E2, een laaggeprijsde 4K 160fps & 10 bit kleur cinema camera. 
Met de komst van de Z CAM E2 weet het merk een sterke positie neer te zetten in de wereld van cinema camera. In 2019 werd model E2C uitgeroepen tot de meest betaalbare cinema camera.
Modellen E2-S6 (Super 35mm 6K), E2-F6 (Full Frame 6k) en de Z CAM E2-F8 (full Frame 8K) volgden al snel om het cinema aanbod te vergroten. 

Er zijn al vele speelfilms, commercials en tv series gefilmd met de Z CAM E2 cinema camera. Daarbij onderscheid Z CAM zich ook met de ontwikkeling en innovatie van applicaties zoals het vastleggen van beelden onder water.
Met behulp van de eigen ZRAW worden er firmware updates geïntroduceerd waarbij het merk steeds weer nieuwe features voor Z CAM producten ontwikkelt. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een samenwerking met Atomos.