Menu
Menu

Ons huidige merkenpakket sluit perfect aan bij deze marktbeweging, maar ook met het toekomstige merkenpakket waarmee we meer en meer gaan inspelen op de behoefte van de consument.

Als exclusief distributeur van RØDE MICROPHONES in de BeNeLux, zien wij dat de vraag naar deze specifieke producten wereldwijd is toegenomen bij onder andere gamers, vloggers en podcasters.

RØDE MICROPHONES ontwikkelt en verkoopt hun producten al 25 jaar en zij zijn ook de koploper op het gebied van microfoons voor home recording, USB, vlogging en video microfoons.

Voor de professionals is RØDE dan ook “today’s choice of creatives” omdat RØDE staat voor hoogkwalitatieve producten en dit is ook terug te zien in de garantie: op veel producten bieden zij 10 jaar of zelfs levenslange garantie. Om deze reden is er vanuit Mafico interesse om ons klantenbestand uit te breiden met jullie als nieuwe partner.

Graag verwijzen we naar ons geselecteerde assortiment onder aan onze pagina en hopen we samen te kunnen werken aan een mooie business relatie!

Scroll naar beneden
voor het overzicht.

Wie is Mafico?

Mafico is een groot importeur en distributeur van de beste muziek-instrumenten, foto/video-, installatie- en HiFi-apparatuur. Wij leveren al 30 jaar onze producten aan de mooiste winkels binnen de BeNeLux en zijn enorm aan het groeien om met ons merkenpakket nog meer dealers en markten te kunnen bedienen.

Ons team bestaat uit vakmensen met passie en kennis voor hetgeen wat we doen waarbij een goede relatie met onze klanten een heel belangrijk onderdeel zijn in de dagelijkse werkzaamheden.

Ons huidig assortiment sluit perfect aan bij de marktbeweging, maar ook met het toekomstige merkenpakket gaan we meer en meer inspelen op de behoefte van de consument.

Voor het toevoegen van de producten in jullie systeem
vind je hier alle benodigde informatie.

 • Røde NT-USB

De RØDE NT-USB is een plug-and-play condensator USB microfoon. De condensator microfoon neemt geluid tot in detail op en is perfect voor gaming, zang, instrumenten en podcasting. De microfoon wordt geleverd inclusief tafelstatief, popfilter tegen hinderlijke “P” en “S” klanken en een extra lange USB kabel van 6 meter voor maximale flexibiliteit.

Advies prijs inclusief btw:

€215,00

 • Røde NT-USB Mini

De RØDE NT-USB Mini is een plug-and-play condensator USB microfoon. De condensator microfoon neemt geluid tot in detail op en is perfect voor gaming, zang, instrumenten en podcasting. De microfoon wordt geleverd inclusief tafelstatief en USB kabel. Bovendien is er gratis “RØDE Connect” software beschikbaar om meerdere van deze microfoons tegelijkertijd op 1 computer aan te sluiten en je computer om te bouwen tot studio met digitaal mengpaneel en effecten.

Advies prijs inclusief btw:

€125,00

 • Røde Vlogger Kit – Universal – VideoMicro

Met de RØDE Vlogger Kit – Universal bouw jij jouw smartphone met 3,5mm TRRS aansluiting om tot een perfecte vlog-setup. De kit bestaat uit een kwaliteitsmicrofoon, tafelstatief, telefoonklem en lampje met accessoires.

Advies prijs inclusief btw:

€159,00

 • Røde Vlogger Kit – USB C Edition –
  VideoMic Me-C

Met de RØDE Vlogger Kit – USB C Edition bouw jij jouw Android smartphone met USB C aansluiting om tot een perfecte vlog-setup. De kit bestaat uit een kwaliteitsmicrofoon, tafelstatief, telefoonklem en lampje met accessoires.

Advies prijs inclusief btw:

€159,00

 • Røde Vlogger Kit – iOS Edition –
  VideoMic Me-L

Met de RØDE Vlogger Kit – iOS Edition bouw jij jouw iPhone met lightning aansluiting om tot een perfecte vlog-setup. De kit bestaat uit een kwaliteitsmicrofoon, tafelstatief, telefoonklem en lampje met accessoires.

Advies prijs inclusief btw:

€159,00

 • Røde VideoMic ME-C

De RØDE Videomic Me-C is de perfecte microfoon voor het vloggen met je Android smartphone (met USB-C aansluiting). De microfoon is een gerichte microfoon voor minder storend geluid van de achter- en zijkant van de camera en wordt bovendien geleverd met windjammer tegen windruis.

Advies prijs inclusief btw:

€85,00

 • Røde VideoMic ME-L

De RØDE Videomic Me-L is de perfecte microfoon voor het vloggen met je iPhone (met Lightning aansluiting). De microfoon is een gerichte microfoon voor minder storend geluid van de achter- en zijkant van de camera en wordt bovendien geleverd met windjammer tegen windruis.

Advies prijs inclusief btw:

€85,00

 • Røde VideoMic Me

De RØDE Videomic Me is de perfecte microfoon voor het vloggen met je smartphone (met 3,5mm TRRS aansluiting). De microfoon is een gerichte microfoon voor minder storend geluid van de achter- en zijkant van de camera en wordt bovendien geleverd met windjammer tegen windruis.

Advies prijs inclusief btw:

€65,00

 • Røde VideoMic NTG

De RØDE Videomic NTG is een professionele condensator richtmicrofoon van hoge kwaliteit. De microfoon monteer je gemakkelijk op de hotshoe van een camera of op een statief. De microfoon sluit je aan op de 3,5mm aansluiting van je camera, de USB poort van je laptop/computer (ideaal voor voice-overs, streaming en gaming) of – met optionele kabels – direct op de USB-C of iOS Lightning aansluiting van je smartphone of tablet.

Advies prijs inclusief btw:

€289,00

 • Røde NT1-AI Kit

De professionele RØDE NT1-AI Kit bestaat uit een plug-and-play AI-1 USB geluidskaart/Audio interface en een NT1 condensator studio microfoon van hoge kwaliteit. Ideaal voor gaming, zang, spraak en muziekopnames. Inclusief accessoires; een shockmount met popfilter tegen hinderlijke “P” en “S” klanken en trillingen, een XLR kabel om de microfoon met de AI-1 te verbinden en een USB C naar USB A kabel om de interface met een computer te verbinden.

Advies prijs inclusief btw:

€379,00

 • Røde NT1-A

De RØDE NT1-a is een van de meest verkochte studiomicrofoons ter wereld. Neem spraak, zang en instrumenten op in hoge kwaliteit. Let op: voor dit product is een audio-interface/geluidskaart met XLR ingang en fantoomvoeding nodig zoals de RØDE AI-1.

Advies prijs inclusief btw:

€212,50

 • Røde Podcaster

De RØDE Podcaster is een dynamische plug-and-play USB microfoon. Perfect voor podcasting en gaming. Door de dynamische capsule heb je weinig last van omgevingsgeluid.

Advies prijs inclusief btw:

€229,00

 • Røde PodMic

De RØDE Podmic is een dynamische microfoon ontwikkeld voor spraak. Perfect voor podcasting en gaming. Door de dynamische capsule heb je weinig last van omgevingsgeluid. Let op: voor dit product is een audio-interface/geluidskaart met XLR ingang nodig zoals de RØDE AI-1.

Advies prijs inclusief btw:

€115,00

 • Røde AI-1

De RØDE AI-1 is een plug-and-play USB audio interface/geluidskaart van hoge kwaliteit met
XLR/Jack microfoon/instrumentingang.

Advies prijs inclusief btw:

€139,00

 • Røde Tripod 2

De RØDE Tripod 2 is een degelijk tafelstatief met draai/kantelbare ballhead voor jouw camera of microfoon. Ideaal voor vloggen!

Advies prijs inclusief btw:

€47,50

 • Røde SC17

Met de RØDE SC17 sluit je een RØDE microfoon met USB C aansluiting direct aan op apparaten met een USB C ingang zoals veel laptops, Android telefoons en tablets. De kabel heeft een lengte van 1,5m.

Advies prijs inclusief btw:

€19,90

 • Røde SC19

Met de RØDE SC19 sluit je de RØDE Videomic-NTG direct aan op iOS apparaten met lightning aansluiting. De kabel heeft een lengte van 1,5m.

Advies prijs inclusief btw:

€29,90

 • Røde DS1

De RØDE DS1 is een verzwaard en uitschuifbaar tafelstatief speciaal voor RØDE microfoons zoals de RØDE Podmic, RØDE Podcaster of RØDE NT-USB.

Advies prijs inclusief btw:

€29,90

 • Røde PSA1

De RØDE PSA1 is een microfoonarm voor RØDE microfoons zoals de RØDE Podmic, RØDE Podcaster of RØDE NT-USB die je vastmaakt aan je tafel met de meegeleverd klem of inbouwflens. Dankzij de knikarm breng je de microfoon eenvoudig in de juiste positie.

Advies prijs inclusief btw:

€102,50

Informeer naar de speciale netto deal inkoop prijzen,
vul hieronder het formulier in.

[wpforms id=”11178″]

Copyright © 2021 Mafico Pro BV

De algemene voorwaarden van Mafico zijn van toepassing: Klik hier
De verstrekte informatie is enkel bestemd voor de speciaal geselecteerde ontvanger en mag niet worden doorgestuurd zonder
schriftelijke toestemmingvan Mafico B.V. Link naar de privacy toepassingen: Klik hier