Met trots kondigen wij aan dat Mafico vanaf heden de nieuwe distributeur is van RITTER! Binnen de gehele Benelux zal Mafico de distributie verzorgen voor de veelzijdige tassen van RITTER.

Zoals de meesten al gehoord hebben, wordt er momenteel hard gewerkt aan het bouwen van een nieuw bedrijfspand voor Mafico. 

Pixel Maker is ons nieuwste merk wat zich focust op de videomarkt. Pixel Maker werkt met verschillende fabrieken samen om aan een hoge kwaliteit te kunnen voldoen en tegen competitieve prijzen te kunnen leveren.

De gimbals van MOZA bleken tijdens Professional Imaging 2019 een groot succes. Onder de smartphone filmers wist de MOZA Mini Mi veel bekijks te trekken als compacte gimbal met handig besturingssysteem.

Mafico was ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Benelux Dealer Days. Een dag waarbij een selectie van dealers uit de muziekhandel binnen de Benelux samenkomen voor hun winkeliers.

De Atomos Shinobi is een cutting edge 4K 5" field monitor die ideaal is voor on camera gebruik. Het perfecte item voor vloggers, ambitieuze film makers en fotografen. Met een gewicht van slechts 200 gram en afmetingen van 15x9x3cm heb je een super compact product in handen wat niets inlevert aan beeldkwaliteit.