Nieuw bij Mafico, Recording King

Nieuw bij Mafico; gitaren van Recording King! De instrumenten van Recording King bouwen door op een stuk Amerikaanse geschiedenis door vintage ontwerpen en hand-geassembleerde gitaren te fabriceren. Hun instrumenten hebben de look, feel en sound van de klassieke modellen. 

Alle Recording King modellen zijn gemaakt om jaren mee te gaan - je kan een Recording King dan ook generaties lang gebruiken.

DIRTY 30's Serie 7

De 7 Series is de meest recente reeks in de must-have's akoestische gitaren door de unieke combinatie van speelbaarheid en een vintage look.Ondanks dat het design gebaseerd is op vintage instrumenten, hebben de Dirty 30's gitaren een hedendaagse klank door de moderne constructietechnieken. De classic vormgeving van de gitaar is daarnaast onderdeel van het totale plaatje door de satin zwart of transparant tobacco uitvoeringen. Dit geeft deze serie de echte Dirty 30's feel.

 

DIRTY 30's Serie 9

De 9 series modellen combineren de vibrante toon van de Solid Sitka Spruce top met Recording King's super-clean Cross Lap Bracing voor de best klinkende Dirty 30's tot nu toe. De 9 series zijn er in de body shapes; Dreadnought, 000 en Single 0. Daarnaast zijn deze modellen te verkrijgen in de herkenbareDirty 30s look: transparente Tobacco Sunburst finish en ivoren dot fret markers. Deze gitaren hebben allen een 1-11/16" tuner afstelling en D'Addario snaren. Daarnaast hebben de 000- en de Dreadnoughtmodellen een RK Whitley pickguard.