MK Sound tijdens de ISE

De Integrated Systems Europe 2018 is 's werelds best bezochte beurs voor professionele AV en geintegreerde electronische systemen. Ook dit jaar zal de RAI in Amsterdam weer onderdak bieden aan de ISE.

De van 6 tot 9 februari durende beurs zal naar verwachting meer dan 65.000 bezoekers en 1.100 bedrijven huisvesten. Dit jaar is de beurs echter verrijkt met introductie van een extra beurshal, toegang tot het paviljoen, vernieuwde halnummeringen en extra parkeerplaatsen. In deze vier dagen zal de uitgebreide RAI vloer het thuis worden voor een scala aan fabrikanten, distributeurs, integrators, service providers en eindgebruikers.

M&K Sound

Daarnaast heeft M&K Sound een demonstratie van hun volledig vernieuwde S150 Mk2 serie speakers voorbereid ter ere van de ISE 2018. U heeft nu de kans om zelf te ervaren hoe geweldig deze speakers daadwerkelijk zijn!

Deze unieke ervaring zal plaats vinden in Amsterdam, in The Royal Penthouse op het Leidseplein. Bij interesse kunt u zich aanmelden bij Hein van der Klaauw om dit evenement bij te wonen. Dit kan bijvoorkeur per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), anders per telefoon (06 83 97 93 95).

Kortom, zorg dat je erbij bent!

Voor meer informatie over de ISE 2017 kunt u terecht op de website van de ISE (https://www.iseurope.org/

Voor meer informatie over de tentoonstelling van M&K sound kunt u klikken op de onderstaande foto voor de officiële uitnodiging.