LR Baggs Align Series pedalen

Met het oog op akoestische muzikanten, heeft LR Baggs de Align Series DI's ontwikkeld. Deze akoestische pedalen bieden gebruikers studio processing tools, een high-fidelity voorversterker met tone-shaping EQ, de akoestische reverb, bekend van de Para DI, en de all-discrete active DI die LR Baggs tot nu toe heeft ontwikkeld.

Align Series Session
Acoustic Pedal featuring Saturation and Compression EQ

LRBaggs-Align-Session-LA-LoRes.png

De Align Session is een compacte gebruiksvriendelijke DI van LR Baggs, die over een Saturation effect en een compressor beschikt. Het analoge Saturation effect voegt warmte aan het geluid van de gitaar voor een voller en rijker geluid.

De Compressor EQ strijkt problematische frequenties glad waardoor er een superieure mix van de lage-, middel- en hoge frequenties uit komt.

Align Series Equalizer
Acoustic Preamplifier with 6-Band EQ and Anti-feedback Notch Filter

De Equalizer combineert de high-graded FET gain, bekend van de Para DI, met een tone-shaping 6 band EQ die het geluid verrijkt en balanceert. Daarnaast bevat deze pre-amp een Garret Null notch filter tussen de 60Hz en 320kHz en Phase Invertion voor uitstekende controle over de feedback van de gitaar.

LRBaggs-Align-EQ-LA-LoRes.png

Align Series Reverb
Proprietary Reverb Tailored Specifically for Acoustic Instruments

LRBaggs-Align-Reverb-LA-LoRes.png

Het Align Reverb circuit integreert de dry en wet signalen van de gitaar in side chain zodat het originele signaal niet verloren gaat. Daarnaast bevat hij een Analoge EQ om de natuurlijke klanken van akoestische instrumenten te versterken. De Decay is uitermate geschikt om de lengte van de reverb tail aan te passen en door de Tone controle is een enorm bereik tussen warmte en helderheid in het geluid te behalen.

Align Series - Active DI
All-Discrete Active DI with Pedalboard-friendly Functionality

De Align Active DI is de ultieme live DI, door het hoge kwaliteit circuit, de instelbare gain of mute over de XLR output, Phantoom power opties en een Thru/out switch voor output flexibiliteit. Daarnaast bevat deze DI een Mute knop om geen signaal door te geven bij instrumentwissel, Phase invertion voor sound en feedback controle en de Ground lift switch om brommen of ruis vanwege ground loops te elimineren.

LRBaggs-Align-DI-LA-LoRes.png