Mafico is gekozen als nieuwe distributeur van Vicoustic in Nederland

Vicoustic, de marktleider in innovatieve akoestische panelen en audio akoestiek oplossingen heeft gekozen voor Mafico als distributeur in Nederland.

Vicoustic is de industriestandaard in akoestische panelen en geluidsdemping.Het bedrijf hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten en blijven continu doorontwikkelen om de gebruiker het maximale te kunnen bieden.

De producten van Vicoustic worden over de hele wereld gebruikt door prominente bedrijven zoals de BBC, SIS, NATO, Ralph Lauren, Microsoft, SAE Institute, Facebook, Sony, ITV maar ook door artiesten zoals Macklemore, Depeche Mode en nog veel meer.

“Vicoustic is een gerenommeerd merk en wij zijn dan ook erg blij met de keus van Vicoustic om met Mafico in zee te gaan voor de distributie in Nederland. Wij staan klaar om met Vicoustic te starten. Het merk is een geweldige uitbreiding van ons portfolio van MI-, foto/video- en hifi merken. We gaan ons inzetten voor een goede samenwerking en wederzijds succes voor beide bedrijven in de jaren die gaan komen.” Aldus directeur David van Duijn.

Voor meer informatie kun je terecht op www.vicoustic.com