Moza gimbals, nu bij Mafico

Moza levert hoogwaardige smartphone- en (cinema) camera gimbals voor  professionals en consumenten. Deze producten zijn ontworpen om filmmakers te helpen om hun dromen en ideeën eenvoudig om te zetten in magische beelden. Door de perfecte en soepel lopende motoren en sterke accu’s kan men tot een hele dag opnames maken op één accu-lading.

 moza1

MOZA MINI MI

De Moza Mini-MI is een krachtige gimbal voor smartphones die niet alleen voor stabiele video's zorgt, maar ook tegelijkertijd de batterij van je smartphone draadloos kan opladen, mits deze geschikt is voor draadloos opladen. De gimbal volgt al je bewegingen en stabiliseerd het beeld op alle drie assen, of het kan één, twee of alle assen vergrendelen.Deze assen kunnen afzonderlijk bestuurd worden door 8 verschillende modi. Door de ergonomische buttons en joystick op het handvat kan de gimbal bestuurd worden om vloeiende cinematische shots te creeren.

Door de ergonomische buttons en joystick op het handvat kan de gimbal bestuurd worden om vloeiende cinematische shots te creeren.Zoals de naam al zegt, kunnen de draaiende beelden uit de film Inception hiermee nagemaakt worden. De Moza Genie app kan daarnaast gebruikt worden om stabiele timelapse shots, panorama's of object tracking shots te maken. Deze app is te bedienen met het draaiwiel en start-stop button op het handvat.

Hierdoor hoef je je handen niet meer van het handvat te halen om instellingen zoals witbalans, sluitertijd en ISO of zelfs het focuspunt of de zoom te verleggen.

MozaAir

MOZA AIR

Maak prachtige opnames en creëer professionele filmproducties met de MOZA Air. De 3-assige gimbal is ontworpen om te gebruiken met alle soorten systeem- en spiegelreflexcamera’s en zorgt voor soepele en stabiele shots voor professionelere opnames.De MOZA Air is veel meer dan alleen een camerastabilisator. Het is een compleet camerabedieningssysteem dat meer flexibiliteit biedt dan ooit tevoren. Met een maximale draagkracht van 3,2 kilogram ondersteunt de MOZA Air alle systeem- en vrijwel alle spiegelreflexcamera’s, inclusief populaire modellen zoals de Sony A7S II, Panasonic GH5 en de Canon EOS 5D Mark IV.

Je kunt de MOZA Air op twee verschillende manieren vasthouden: rechtop of ondersteboven. Wissel onbeperkt tussen de twee manieren van vasthouden om vanuit verschillende hoeken te filmen. De MOZA Air biedt vier verschillende gebruiksmodi: yaw-follow, pitch-follow, yaw-pitch follow en all lock. Hierdoor heb je een passende modus voor elk scenario. De auto-center functie zorgt dat je camera snel weer terug draait naar zijn startpunt voor efficiënt gebruik.