NIEUW: Atomos Shinobi + cage

De Atomos Shinobi is een cutting edge 4K 5" field monitor die ideaal is voor on camera gebruik. Het perfecte item voor vloggers, ambitieuze film makers en fotografen. Met een gewicht van slechts 200 gram en afmetingen van 15x9x3cm heb je een super compact product in handen wat niets inlevert aan beeldkwaliteit. 

Atomos staat bekend om de recording functie van haar producten, maar sinds de komst van de Flame serie in 2016 is het monitor gedeelte steeds belangrijker geworden. De Sumo 19 M was het eerste monitor only product. Deze lijn wordt nu ook doorgetrokken naar de 5" Shinobi. Full HD 1920x1080 en 441 pixels per inch - hoger dan de Retina standaard van Apple, garanderen de beste kwaliteit die een on camera monitor kan bieden.

Shinobi cage by SmallRig

Opvolgend aan de release van de monitor-only Atomos Shinobi is nu ook de Shinobi cage geïntroduceerd. De cage is in samenwerking met SmallRig ontworpen en heeft een breed scala aan bevestigingspunten langs de boven- en onderkant en langs beide zijkanten. Zelfs de achterkant van de monitor geeft mogelijkheid tot verschillende configuraties.

  • 1/4” – 20,3/8”-16 en ARRI gaten
  • NATO rails boven en onder
  • HDMI kabel klem inbegrepen
  • Compatible met de Ninja V Sunhood

De Shinobi cage zal vanaf eind Maart leverbaar zijn.