Libec TH-X statief en Zoomcontrollers

Libec heeft een nieuwe lijn producten uitgebracht, namelijk het TH-X statief, de vernieuwde versie van de TH-650HD en twee zoomcontrollers.

TH-X statief

De TH-X is de opvolger van de TH-650HD. Dit nieuwe statief biedt een steviger design en stabiliteit voor een hoger gebruikersgemak. 

Door het 'dubbele kop' ontwerp (flat base/65mm bowl) is de TH-X Head compatibel met alle 65mm bowl statieven, flat base statieven, monopods, sliders, dollies en alle andere apparatuur met 3/8 inch schroeven. 

Door de One Touch bevestig- en ontkoppelmechanisme is de baseplate makkelijk te ontkoppelen of te bevestigen. De baseplate is daarnaast ook compatibel met Manfrotto en Sachtler heads voor snelle en makkelijk gebruik in het veld.

 

ZC-LP

De ZC-LP is een zoomcontroller voor Sony LANC en Panasonic videocamera's. Nieuw aan deze zoomcontroller is dat de orientatie van het apparaat niet meer uitmaakt.

De Inverted switch geeft gebruikers namelijk de mogelijkheid de controller in een horizontale, verticale of gedraaide positie te gebruiken. Door dit schuifje kunnen de kanten die ingedrukt worden om in te zoomen en uit te zoomen omgedraaid worden.

 

ZFC-L

De ZFC-L is een zoom- en focuscontroller voor Sony LANC. Nieuw aan deze zoomcontroller is dat de orientatie van het apparaat niet meer uitmaakt.

Ook deze controller heeft namelijk een Inverted switch, voor zowel de zoom- als focusfunctie. 

Deze controller kan namelijk ook gebruikt worden om de focus van de lens te veranderen en het videobeeld scherp te stellen.