Het nieuws van de NAB 2017!

De NAB show in Las Vegas is van start gegaan en dit gaat gepaard met een aantal nieuwe producten! Zo introduceren Atomos, Shape en Rycote een verzameling aan nieuwe producten.
 
Een nieuwe recorder van ATOMOS!
Booth #C8925 & C9425
Atomos introduceert de Sumo; een compleet nieuwe monitor / recorder. De Sumo is een on-set en in-studio 4K60p 19 inch HDR monitor / recorder met quad SDI en twee HDMI in/outputs en 1200nit helderheid. 
 
 
De Sumo is de eerste productie monitor die 4K 12bit RAW, 10bit ProRes/DNxHR of 1080/60p kan opnemen en live kan schakelen tussen deze inputs. Door de XLR aansluitingen op de achterkant kan direct audioapparatuur aangesloten worden op deze recorder.


Met een aluminium behuizing, VESA mount en meerdere bevestingspunten is de Sumo direct klaar voor gebruik in zowel de studio als in het veld.
 
 
De camera accessoires van SHAPE
Booth #C3113
 
Ook SHAPE heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd voor de NAB 2017. 
 
Panasonic Lumix GH5 accessoires

Met de komst van de langverwachte Panasonic GH5 brengt SHAPE de manier om deze dure camera te beschermen en ergonomisch te verbeteren! Door het gebruik van de Follow Focus zijn soepele focusveranderingen een fluitje van een cent en zo soepel als boter!.
 
 
REVOLT VCT Baseplate met Follow Focus en Matte Box Pro Kit

De Revolt VCT De Revolt is de nieuwe universele baseplate van Shape.Hij heeft een sliding position plate waardoor deze simpel afgesteld kan worden voor de perfecte positie en balans van de bevestigde camera. Door het gebruik van een matte box kan ongewenste lensflare geelimineerd worden en gebruik worden gemaakt van filters.
 
Sony PXW-FS7M2 camera accessoires

Voor de FS 7 Mark II heeft SHAPE de bestaande range van FS7 accessoires opnieuw ontworpen. Dit betekent de betrouwbaarheid en kwaliteit die men van SHAPE is komen te verwachten.
 
 
De nieuwe 'Essentials' range van Rycote.
Booth #C11017

'Essentials' is de nieuwe naam voor de Rycote producten voor de lavalier microfoon. Hierdoor hebben sound professionals de mogelijkheid om lavalier microfoons te bevestigen en te beschermen tegen ongewenste ruis van kleren of wind.
 
Overcovers Advanced

Overcovers maken gebruik van de exclusieve bond technologie van Rycote, waardoor deze uitstekende bescherming biedt tegen wind en omgevingsruis. De Overcover kan over de microfoon worden geplakt om de audio opname te beschermen tegen ruis.
 
 
Stickies Advanced 
 
Stickies zijn dubbelzijdig, hypoallergene, plakkende pads om lavalier microfoons direct op de huid of kleding te bevestigen. De zachte stof tussen de twee zijdes van de pads voorkomt dat er geluid van bewegingen opgenomen worden.