LR Baggs

LR Baggs begon als eenvoudige gitaarmaker, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot marktleider in het versterken van akoestische instrumenten. Het merk helpt muzikanten al jaren aan een betere sound on stage. Door middel van contact mics, soundhole pickups en bekroonde microfoonsystemen neemt LR Baggs al jaren het voortouw in het verkrijgen en versterken van natuurlijke klanken van alle akoestische muziekinstrumenten. Ongeacht welke soort acoustische gitaar je speelt, LR Baggs heeft een systeem dat je de sound geeft waar je naar opzoek bent.

 

LR Baggs heeft een grote lijn aan akoestische pickups. De pickups van LR Baggs brengen de natuurlijke klanken van je gitaar tot grote klasse. Ze registeren niet alleen je snaren maar ook de vibraties van je gitaar zelf. Hier wordt een combinatie van gemaakt om een geheel nieuwe klank aan je instrument te geven.

 

Naast de pickups heeft LR Baggs ook een aantal preamps ontwikkeld. Een daarvan is de Para DI. De para DI vormt al jarenlang een geliefde uitkomst voor vele gitaristen die live optreden.

Klik hier voor een overzicht van de LR Baggs Service Centers of klik hier voor meer informatie over LR Baggs