DR K2

In 1989 introduceerde DR Strings het met de hand gemaakte maken van ronde kernstrengen opnieuw op de algemene markt. Het vereist veel vaardigheid, tijd en zorg, maar we vinden het de moeite waard omdat we het verschil kunnen horen tussen een handgemaakte snaar en een machinaal gemaakte snaar. Als we het kunnen horen, zullen spelers het natuurlijk horen.

HOOGSTE KWALITEIT

We gebruiken alleen de beste Amerikaanse materialen, te beginnen met de draad, de kogeluiteinden, de verpakking. Als iemand het DR-logo ziet, krijgen ze dat, het beste van alles. Als je DR-snaren op een gitaar zet, zoek je niet alleen naar de respons van een nieuwe snaar, u bent op zoek naar iets extra's dat u voorheen niet hoorde, en dat is ons doel ... om u meer te geven. DR is geboren uit gitaren. Al Dronge, de oprichter van Guild Guitars, wilde altijd al een snaarmakerij toevoegen. Mark Dronge nam de lessen die hij van zijn vader had geleerd en paste ze toe op DR.

ALTIJD VERBETEREN & UITVINDEN

Wij zijn spelers bij DR en we worden aangemoedigd om met nieuwe ideeën te komen. In ons testlab experimenteren en ontwerpen we unieke en verschillende snaren. Stil, we zijn een van de meest innovatieve snaarbedrijven die er zijn. We garanderen dat spelers het verschil zullen horen en voelen wanneer ze DR-handgemaakte snaren spelen. We kunnen niet garanderen dat je het verschil leuk zult vinden ... we hopen dat spelers dat doen. Dit is een van de redenen waarom we zoveel modellen maken voor een klein bedrijf.

Meer informatie vind je op https://www.drstrings.com/