Menu
Menu

onze Merken

onze Merken

Klik op een logo of merknaam en krijg meer informatie over het merk.

RØDE_Logo_1080x1080_Black

RØDE Microphones is een bekende naam binnen de audio wereld. Het Australische bedrijf, met ruim 20 jaar ervaring, produceert niet alleen betaalbare, hoge kwaliteit studio- en live microfoons, maar innoveert de laatste jaren daarnaast ook vooral op het gebied van videomicrofoons en video accessoires. De fabriek waar alle microfoons worden gemaakt staat in Australië en bestrijkt bijna 11.000 m2. Deze state-of-the-art fabriek staat vol met geavanceerde machines en een gespecialiseerd internationaal team van meer dan 250 man om de kwaliteit en degelijkheid die met RØDE geassocieerd wordt, te kunnen garanderen. Daarom krijg je bij een groot aantal producten van RØDE wel 10 jaar garantie!

Begin 2000 heeft oprichter en eigenaar Peter Freedman een on-camera microfoon ontwikkeld zodat hij degelijke audiokwaliteit kon opnemen van de rugby wedstrijden van zijn zoon. Deze microfoon groeide uit tot de RØDE VideoMic en werd in 2008 een bestseller mede door de opkomst van videofunctionaliteit van de DLSR’s. 

rode 2
Rode 1
atamos

Het Australische Atomos ontwerpt en ontwikkelt slimme productie tools, die het videoproductieproces voor elke (semi) professional sneller en makkelijker maakt. Atomos is een vooruitstrevend bedrijf, dat altijd bezig is met het uitproberen van nieuwe ideeën en manieren om de werkwijze van hun recorders te vereenvoudigen en verbeteren. Bij Atomos hebben ze alle kennis en kwaliteit in huis om de producten te blijven ontwikkelen en eenvoudig in springen op de feedback van hun gebruikers. Door de continu door te ontwikkelen en innoveren maakt Atomos geschiedenis met hun hoge helderheid monitor / recorders, 10bit kleuren opname en 4K60p HDR support.

Dit maakt Atomos de marktleider op het gebied van hoge resolutie HDR opname.

Merken
Merken
godin

Godin gitaren worden vervaardigd in Canada. In het kleine plaatsje La Patrie (Quebec) worden de bodies en halzen gemaakt, om vervolgens geassembleerd te worden in frabrieken in Richmond (Quebec) en Berlin (New Hampshire). Godin onderscheidt zich van andere merken door altijd nieuwe mogelijkheden te onderzoeken om de gitaren te ontwikkelen. Vakmanschap en de liefde voor gitaren maken dit merk uniek.

Onder Godin vallen ook de gitaarmerken Seagull, LaPatrie, Simon & Patrick, Art & Lutherie en Norman.

Artiesten over de hele wereld zijn continu nieuwe technieken en sounds aan het verkennen. Al deze nieuwe technieken worden gecomplimenteerd door de mogelijkheden in het design van een gitaar. In tegenstelling tot andere instrumenten, die jarenlang grotendeels hetzelfde design hebben gevolgd, blijven gitaren continu evalueren.

Dat Godin hier veel op inspeelt, is te zien aan het scala aan gitaren die uit het kleine plaatsje in Canada komen.

Schermafbeelding 2022-04-14 om 10.45.09
Schermafbeelding 2022-04-14 om 10.44.56
hollyland

Hollyland Technology is een bedrijf wat marktleider is op het gebied van professionele draadloze data, video en audio oplossingen en HDMI en intercom producten produceert.
Het bedrijf bestaat uit zo’n 30 ontwerpers en ingenieurs die zich bezighouden met het bedenken van geavanceerde technologie in vooraanstaande draadloze transmissie. Daarbij werken zij aan competitieve en veelomvattende oplossingen voor alle draadloze HD video transmissie ontwikkelingen.

Meer weten over de producten van Hollyland? Bekijk de website: https://www.hollyland-tech.com/

Schermafbeelding 2022-04-14 om 10.49.43
Schermafbeelding 2022-04-14 om 10.50.42
alhambra

Manufacturas Alhambra S.L., opgericht in 1965, met meer dan 55 jaar ervaring in de bouw van de beste handgemaakte klassieke, flamenco- en staalsnarige gitaren ter wereld. Het heeft meer dan 14.000 vierkante meter die wordt gebruikt voor het maken van unieke gitaren met behulp van een perfecte combinatie van de traditie handwerk en de modernste houtbewerkingstechnieken.

Manufacturas Alhambra S.L. is er trots op om een familiebedrijf te zijn van 110 bekwame arbeiders, elk met een solide ervaring in het ambacht voor het bouwen van snaarinstrumenten. Dit team profiteert van de arbeid van een in het bedrijf opgenomen ontwerpwerkplaats, die verantwoordelijk is voor het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe modellen en processen.

De opgedane ervaring en techniek van gitaarbouw zijn fundamenteel om een ??perfect instrument te verkrijgen. Voor Alhambra werken de beste specialisten in deze sector. Opgeleid in het bedrijf van generatie op generatie door de traditie en de kennis van de meest verfijnde kunst van het bouwen van gitaren.

Alhambra 1
Alhambra 2
rycote

Al meer dan 40 jaar ervaring heeft het Engelse bedrijf Rycote op het gebied van shock – en windbescherming bij geluidsopnames. Ze ontwerpen windkappen en shockmounts voor bijna alle toepassingen op het gebied van audio. Deze worden nog altijd stuk voor stuk met de hand vervaardigd in Gloucestershire, Engeland. Rycote is daarnaast ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Rycote Lyre technologie.

rycote 1
rycote 2
markbass

Markbass is een Italiaans merk wat bekend staat om zijn lichtgewicht versterkers voor basgitaren.

De zwart met gele speakerkasten en versterkers zijn een veel gezien product op het podium en zijn geliefd bij muzikanten om de combinatie van de kwaliteit en het feit dat de producten gemakkelijk vervoerbaar zijn ten opzichte van concurrerende basversterkers die vaak velen malen zwaarder wegen.

Meer informatie over Markbass is te vinden op de website: http://www.markbass.it/

Markbass 1
markbass 2
Shape

SHAPE is een creatief en innovatief bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring in de filmindustrie. Het bedrijf ontwikkelt ondersteunende en custom ontworpen hulpmiddelen voor video- fotocamera’s. De producten zijn ontworpen voor zowel amateurs als professionals en nemen een hoop ergernissen en ongemak weg, die kunnen ontstaan wanneer men een lange tijd met een camera aan het werk is. 

Alle SHAPE producten worden in Canada gemaakt en worden ondersteund door een levenslange garantie.

shape2
Shape 1
seagull

De eerste Seagull gitaar werd in 1982 gemaakt in LaPatrie (Quebec), Canada. Men nam de essentiele componenten van de beste handgemaakte gitaren en bracht de prijs binnen het bereik van de werkende muzikant.

Dit is nog steeds het concept wat Seagull vandaag de dag hanteert.

Merken
Seagull 1
z

Z CAM is een cameramerk gecreëerd door een team van innovatieve en creatieve videografen die zich toeleggen op het ontwikkelen van hoogwaardige, geavanceerde beeldproducten en oplossingen.

In 2015 lanceerde het team Z CAM E1, ‘s werelds kleinste 4K, MFT camera met verwisselbare lensbevestiging. Kort daarna ontwikkelde en lanceerde Z CAM met succes zijn eerste professionele VR-camera Z CAM S1 eind 2016. Bovendien werd een volledig assortiment professionele VR180- en VR360-VR-camera’s geïntroduceerd in 2017 en 2018. Als gevolg hiervan werd Z CAM een wereldwijde leider in de professionele VR-cameramarkt.

Voor meer informatie, ga naar http://www.z-cam.com

zcam 1
Merken
rotolight

Het Britse familiebedrijf staat bekend om haar innovatieve, met awards bekroonde LED verlichting voor zowel filmmakers als fotografen. De LED lampen bieden de ideale alles-in-één lichtoplossing voor zowel foto- als videografen. 

Rotolight denkt in hun productontwikkeling graag mee met portret- en contentmakers om de creatieve visie naar wens te kunnen realiseren. De producten van Rotolight werden al in een aantal grote speelfilms gebruikt waaronder de blockbuster James Bond Skyfall.

Ook topfotografen Greg Gorman, Mark Mann en Brendan de Clercq zijn al enthousiast gebruiker van het merk. Het is niet voor niets dat het bedrijf verschillende global awards binnen wist te slepen voor innovatie, technologie en productkwaliteit.

Ontdek meer over de producten van Rotolight: https://www.rotolight.com/

rotolight 2
rotolight 1
lrbaggs

LR Baggs begon als eenvoudige gitaarmaker, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot marktleider in het versterken van akoestische instrumenten. Het merk helpt muzikanten al jaren aan een betere sound on stage. Door middel van contact mics, soundhole pickups en bekroonde microfoonsystemen neemt LR Baggs al jaren het voortouw in het verkrijgen en versterken van natuurlijke klanken van alle akoestische muziekinstrumenten. Ongeacht welke soort acoustische gitaar je speelt, LR Baggs heeft een systeem dat je de sound geeft waar je naar opzoek bent.

LR Baggs heeft een grote lijn aan akoestische pickups. De pickups van LR Baggs brengen de natuurlijke klanken van je gitaar tot grote klasse. Ze registeren niet alleen je snaren maar ook de vibraties van je gitaar zelf. Hier wordt een combinatie van gemaakt om een geheel nieuwe klank aan je instrument te geven.

Naast de pickups heeft LR Baggs ook een aantal preamps ontwikkeld. Een daarvan is de Para DI. De para DI vormt al jarenlang een geliefde uitkomst voor vele gitaristen die live optreden.

lrbaggs2
lrbaggs1
libec

Aanvankelijk waren de hoofdreeks van de Libec-serie statieven en vloeistofkoppen voor professionele videogebruikers. Nu heeft Libec een breed scala aan camerasteunen van hoge kwaliteit, waaronder voetstuksystemen, statiefsystemen, een telescopische jib-arm, een kop op afstand, elektronisch gestuurde producten, dolly’s, volgrails, schuifsystemen en nog veel meer. Libec heeft niet alleen een hoge reputatie verworven in Japan, maar wint ook voortdurend aan populariteit over de hele wereld. Om aan de vraag van de klant te voldoen, worden er altijd nieuwe producten gemaakt die een breed scala aan thema’s omvatten, zoals productontwerp, materiaalonderzoek en gewichtsbesparende oplossingen om de functionaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid te verbeteren.

Libec laat de laatste jaren een constante groei zien. In 2006 werd Libec Sales of America Inc., een volledige dochteronderneming van Heiwa Seiki Kogyo Co., Ltd., opgericht in Los Angeles, Californië, VS, om onze verkoop- en marketingactiviteiten te stimuleren. Vervolgens werd in 2007 Libec Technology Taiwan Co., Ltd., een andere volledige dochteronderneming voor productie, opgericht in Taiwan om de productiecapaciteit buiten het hoofdkantoor in Japan te vergroten. In 2017 heeft Libec Asia Pacific Pte. Ltd., een dochteronderneming voor verkoop, werd opgericht in Singapore om de verkoop en marketing in de Zuidoost-Aziatische markt uit te breiden.

Libec 1
libec 2
victoustic

Vicoustic begrijpt geluid – en we weten wat een werkelijk uitzonderlijke akoestische en audio-ervaring maakt. Omdat we voorop lopen op het gebied van akoestische technologie, combineren we technische systemen met een verbluffend ontwerp om u een geluid te bieden dat vrij is van compromissen, maar vol hoogwaardige prestaties.

Vicoustic, een leidende kracht in de industrie, opgericht in 2007 in Portugal, is te vinden in meer dan 70 landen over de hele wereld. Wij begrijpen de unieke geluidsdynamiek van een ruimte of locatie. Dus of het nu gaat om een ??Home Cinema Hi-Fi tot een professioneel geluidssysteem voor radio en televisie, onze expertise in akoestische topprestaties is ongeëvenaard.

De producten van Vicoustic leveren slimme en innovatieve oplossingen om te voldoen aan de eisen van ruimtes die een verfijnde soundscape nodig hebben. Rekening houdend met de hoge normen van onze klanten, streven we er voortdurend naar om producten te vervaardigen met superieure functionaliteit en aanpasbaarheid, maar al die tijd met een duurzame en milieubewuste mentaliteit.

default
vicoustic2
larrivee

Alle Larrivées zijn gemaakt van de beste materialen die beschikbaar zijn, ongeacht welke serie je bezit. Onze combinatie van vakmanschap van wereldklasse en volledig massief houten constructie resulteert in een weergaloos instrument van legendarische klank en kwaliteit. Met uw keuze tussen onze uitgebalanceerde X-Brace en Scalloped Hybrid bracing-systemen, weten we zeker dat u de toon zult vinden die bij u past.

larrivee1
larrivee2
pixelmaker

Pixel Maker ondersteunt storymakers van over de hele wereld met praktische productoplossingen die de workflow bij het maken van foto- en videocontent vereenvoudigen.

We stimuleren contentmakers met een productlijn van probleemoplossende items speciaal ontworpen voor filmmakers, mobiele journalisten, verslaggevers en vloggers.

Wij geloven in de mobiliteit van een ontwerp met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Merken
Merken
bryston

Bryston Ltd. ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar hoogwaardige gespecialiseerde elektronica voor zowel de consument als de professionele audio markten. Bryston heeft als doel de meest accurate en betrouwbare producten te leveren. Dit doen ze met een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat constant manieren zoekt om de prestaties, waarde en betrouwbaarheid van de producten te verbeteren.

Bryston engineers worden nooit gelimiteerd door ontwerpkosten om functionaliteit te bewerkstelligen. Integendeel, Bryston daagt haar engineers uit om de best mogelijke producten te maken en de beste componenten te zoeken en gebruiken. Zo kan Bryston producten steeds dichter tot perfectie brengen terwijl de prestaties en betrouwbaarheid gemaximaliseerd worden. Bryston producten stellen u in staat te genieten van een generatie aan geluid, muziek en ongeloofelijke prestaties. Bryston is gevestigd in Petersborough, Ontario, Canada, net ten noordoosten van Toronto. Het heeft een netwerk van 150 dealers in Noord-Amerika en 60 landen wereldwijd. 

Bryston’s toewijding voor het maken van de meest betrouwbare producten is zichtbaar door hun 20 jaar analoge en 5 jaar digitale garantie.

Bryston 2
Bryston 1
recording king

Recording King, begonnen als een huismerk in 1930 van Montgomery Ward, heeft hun akoestische gitaren en banjo’s ontwikkeld tijdens, wat zij zelf Golden Age of musical craftsmanship noemen. Dit is een periode in muziekgeschiedenis die resulteerde in well-respected en gewenste akoestische instrumenten. De instrumenten van Recording King bouwen door op dit stuk Amerikaanse geschiedenis door vintage ontwerpen en hand-geassembleerde gitaren te fabriceren. Hun instrumenten hebben de look, feel en sound van de klassieke modellen. 

Alle Recording King modellen zijn gemaakt om jaren mee te gaan – je kan een Recording King dan ook generatieslang gebruiken. Dat is dan ook waar de Recording King naar streeft met elk handgemaakt model.

recording king 2
recording king 1
Harbeth-logo_vierkant

Harbeth maakt al sinds 1977 de muzikaalste monitor speakers ter wereld, geïnspireerd op de klassieke BBC studio-modellen. De Monitor 30.1 is misschien wel de meest gelauwerde monitor van de laatste jaren. De natuurlijkheid en absolute openheid in het middengebied zijn wereldberoemd en voor velen is Harbeth een eindpunt in hun luidsprekerzoektocht.

Meer weten over de producten van Harbeth? Bekijk de website: https://harbeth.co.uk/

harbeth1
harbeth2
MN-Logo_on-transparent

Music Nomad is hét merk voor onderhoudsproducten voor gitaren, piano’s en drums. Ontstaan vanuit een passie voor onderhoud en schoonmaak van instrumenten en het helpen van muzikanten. Het merk levert professionele producten voor het restaureren, onderhouden en beschermen van instrumenten. Music Nomad werkt met talenten van over de hele wereld om de beste producten voor muzikanten te kunnen produceren.

Bijzonder aan het merk is dat bij elke aankoop van Music Nomad producten er automatisch geld gaat naar een platform om onafhankelijke muzikanten verder te helpen. Op de website van Music Nomad kunnen muzikanten elke maand tips en artikelen lezen die muzikanten verder kan helpen in hun carrière.

Meer weten over Music Nomad? Kijk op https://www.musicnomadcare.com/

Music Nomad 1
Music Nomad 2
artlutherie

In Princeville (Quebec), Canada, worden de gitaren van Art & Lutherie gemaakt. Met trots kan gezegd worden dat de gitaren volledig in Canada met de hand gemaakt worden met 95% Canadees hout. Dit houdt niet alleen in dat de gitaren perfect klinken, maar dat deze ook met zorg en ecologisch verantwoord gemaakt worden. 

De Art & Lutherie collection is vastberaden de legacy van handgebouwde, betaalbare gitaren waar zowel de singer songwriters als de working artists van kunnen genieten en op vertrouwen. Welk genre dan ook geprefereerd wordt – folk, country, alt country, blues, rhythm en blues, rock and roll, de Americana, de Legacy en de Roadhouse series gitaren stralen hun ‘Hand-Made in Canada’ erfgoed uit!

Merken
Merken
fostex

Fostex is in 1973 begonnen als een simpele onderdelenfabrikant, maar is ondertussen uitgegroeid tot bekend audio merk en ‘s werelds grootste ontwikkelaar van OEM speakers en transducer producten, met meer dan 50.000 medewerkers in negen landen. Fostex heeft momenteel in meer dan 50 landen een reputatie opgebouwd voor hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bij zowel muzikanten als televisiestations.

fostex 2
fostex 1
bergmann-audio-vierknt

Bergmann Audio maakt platenspelers die een ogenschijnlijke eenvoud in techniek combineren met een oogverblindend puur en elegant Scandinavisch ontwerp, gebruik makend van de filosofie van luchtlagering en de juiste materialen om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te garanderen. Less is more…

Bergmann 1
bergmann 2
leho

LEHO betekent ‘zeeschelp’ in het Hawaïaans en alle LEHO-instrumenten produceren de melodieuze, soulvolle, romantische klanken van Moeder Natuur op haar meest trotse moment …

Proef het kritisch doorgewinterde klankhout van de natuur om uw eigen speelstijl en prestaties onmiddellijk uit te breiden, te verbeteren en gemakkelijk te verheffen. Van je meest subtiele tokkel, plukken en genuanceerde briesjes met akkoorden, tot volledige stormen van pure kracht: Now Command. Bestuur uw spel, uw begeleiding en solo’s met volledig vertrouwen in uw betrouwbare en meest trouwe “LEHO” …

LEHO is een joint-concern en is samengesteld uit adviespartner Pro-Tour-artiesten en deskundige ontwerpers, voornamelijk gevestigd in Californië en Hawaï. Wederzijdse samenwerking vanuit talloze “best-in-industry” -hoeken is routinematig en met opzet de solide basis van ELK nieuw LEHO-model.

leho 1
leho 2
ritter

Bescherming voor instrumenten kan functioneel zijn en er tegelijkertijd stijlvol uitzien. We zijn hiervan overtuigd sinds we in 1996 begonnen zijn met het produceren van gigbags, en het is wat ons ‘s werelds toonaangevende merk in ons vakgebied maakte.

Vandaag bieden we meer dan 800 tassen voor veel verschillende instrumenten. Het creëren van producten met een individuele en unieke uitstraling is ons belangrijkste doel als het gaat om het ontwerp. We proberen daarom voortdurend te evolueren met innovatieve technologieën en moderne concepten. Instrumententassen moeten zorgen voor de best mogelijke bescherming. Om aan deze behoefte te voldoen, hanteren we de hoogste normen voor de kwaliteit van onze producten, bieden we verfijnde materialen en uitstekende afwerking voor een geweldige prijs.

Merken
Merken
DSAUDIOlogo_Vierkant

Het Japanse DS Audio maakt sinds december 2013 unieke draaitafelementen, die geen gebruik maken van spoelen en magneten, maar LEDs en fotocellen! Deze absolute revolutie in analoge techniek noemt DS Audio de ‘Optical Cartridge’. Optische elementen dus – uniek in de wereld! Een compleet natuurlijk en gedetailleerd geluid zonder enige benadrukking kenmerkt de unieke DS Audio optische elementen.

Merken
Merken
hedbox

Lang geleden is de merknaam RedPro geboren in Zwitserland. Deze naam kwam tot stand doordat de nationale kleur van Zwitserland rood (red) is en het bedrijf zich richt op de professionele markt (pro). Aan de andere kant van de wereld, in Amerika, wordt cameraproducent RED, bekend van de RED Epic-W en Weapon, ook steeds populairder en groeit daarmee de aanname dat RedPro onderdeel zou zijn van de Amerikaanse camerafabrikant RED. 

Aangezien de RedPro een onafhankelijk bedrijf is, en in geen enkel opzicht gelieerd is aan de camerafabrikant, heeft RedPro gekozen om hun naam te wijzigen naar HedBox. 

hedbox 1
hedbox 2
ayonkleur

Ayon Audio is een bekroond Oostenrijks bedrijf dat een van de meest uitgebreide en meest gewaardeerde serie vacuümbuiscomponenten ter wereld biedt, waaronder versterkers, voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, netwerkspelers, CD-spelers en DAC’s, Made in Austria. Ook in hun ontwerpportfolio bevindt zich een reeks luidsprekers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met buizenversterkers met een laag vermogen en een uniek assortiment supertriode-vermogensbuizen die uitsluitend in hun eigen versterkers worden gebruikt. “The Bugatti of Audio” Bekroond door The Absolute Sound Magazine.

Gespecialiseerd in Single-Ended Tube (SET) -ontwerpen, zijn Ayon gepassioneerde ambassadeurs voor buizenversterking, gelovende buizenversterkers zijn de “sonisch superieure technologie voor audio”. Erkennend dat de technologie enige inspanning en “knowhow” van de gebruikers vereist, heeft Ayon betrouwbaardere buizen ontwikkeld en geautomatiseerde systemen om taken zoals biasaanpassing en buisafstemming te verzorgen, zodat gebruikers dit niet hoeven te doen.

De verbluffende esthetiek en de legendarische bouwkwaliteit van de producten van Ayon, die in eigen huis zijn ontworpen en met de hand geassembleerd, hebben ertoe geleid dat het bedrijf door The Absolute Sound Magazine wordt aangeduid als “The Bugatti of Audio”

ayon audio 1
Merken
angelbird

We willen onze vleugels uitslaan en de standaard branche-ervaring trotseren. We eisen meer van onszelf als bedrijf en zetten ons in om de creativiteit van onze klanten te ondersteunen met uitzonderlijke uitrusting en een persoonlijke klantervaring. We zijn wendbaar genoeg om samen te werken met toonaangevende camerafabrikanten die onze expertise toevertrouwen om op maat gemaakte media-oplossingen te creëren.

Gedreven door ons streven naar individuele expressie en ons instinct voor innovatie, vertrouwen we op onze technische expertise om cameraspecifieke mediakaarten en opslagoplossingen te creëren om het potentieel van uw technologie te maximaliseren. Creatieve expressie gebeurt in een moment en het is onze wens om die momenten in hun meest sublieme vorm vast te leggen.

Gelegen aan de voet van de Oostenrijkse Alpen (niet Australië!) leven we voor avontuur en designuitrusting die alles kan weerstaan. Uit respect voor onze klanten en voor onze roeping, innoveren we met integriteit, ontwerpen we met opzet en bouwen we producten die u kunt vertrouwen om te presteren wanneer u ze het meest nodig heeft.

Wees onverschrokken, vertel het verhaal, maak de kunst, doe het werk… we staan ??voor je klaar!

Wij zijn Angelbird.

angelbird 1
angelbird 2
gripgear

Met Grip Gear leg je vloeiende beelden vast met je smartphone of kleine camera. De slider is lichtgewicht en heeft een draagvermogen van 750 gram.

De slider wordt bediend met een infrarood afstandsbediening waarmee je de track start, stopt, versnelt en vertraagt. Er zijn negen vooraf ingestelde snelheden die worden bestuurd door de afstandsbediening en een kleine LED op de slider-unit die de snelheid weergeeft. De slider loopt horizontaal of tot een hoek van 90 graden langs de track voor meer complexe shots. De unit is ook handmatig te bedienen.

gripgear 2
gripgear 1
drstrings

In 1989, DR Strings re-introduced hand-made round core string making to the general market. It requires a lot of skill, time and care, but we feel it’s worth it because we can hear the difference between a handmade string and a machine made string. If we can hear it, of course players will hear it.

SETTING STANDARDS, TRAINING CRAFTSMEN

Our winders take at least 6 months to learn their craft. It takes that long to develop a feel, an understanding, an instinct to make the constant tiny adjustments that only a hand can make.  At each stage we test the wire, we check that it is pristine when it arrives from our suppliers, we inspect each and every wrap during production to ensure its perfect, and then again as we hand-package it. 

MADE IN USA WITH ONLY AMERICAN MATERIAL, HIGHEST QUALITY

We use only the finest American materials starting with the wire, to the ball ends, to the packaging.  When someone sees the DR logo, that is what they are getting, the best of everything. When you put DR strings on a guitar, you’re not only looking for the response of a fresh string, you’re looking to hear something extra that you didn’t hear before, and that’s our goal…to give you more. DR was born from guitars. Al Dronge, the founder of Guild Guitars, always wanted to add a string making facility. 
Mark Dronge took the lessons he learned from his father and applied them to DR. 

DESIGN & INNOVATION, ALWAYS IMPROVING & INVENTING

We are players at DR and we are encouraged to come up with new ideas.  In our testing lab, we experiment and design unique and different strings.  Quietly, we have been one of the most innovative string companies out there.
We guarantee that players will hear and feel the difference when they play DR handmade strings. We can’t guarantee that you will like the difference…we hope players do.

This is one of the reasons why we make so many models, for a small company. 
We listen and we understand what the players are after and we go for it.

DR String 2
DR strings 2
logo orca_vierkant

ORCA was created to provide the best, customized bags and accessories for today’s working broadcast and cinema professionals worldwide. Our philosophy is simple design products that reflect the input of working industry Pros, and give them with the best solution to get the job done, easily, comfortably and efficiently. ORCA’s Research and Development team has been part of the cinema sound and TV industry for over 30 years. It’s this experience that allows us to provide the finest gear bags and accessories, bar none. Our R&D team has crafted the entire Orca line using the most advanced technologies and superior materials available.

The result is an unmatched, field-proven line of smart bags and accessories, expertly designed to carry and protect delicate video, lighting and sound gear, and to assist users on the set, wherever they may be shooting.

orca 1
Merken
UDO_vierkant_logo

ur story started a few years ago. When Udo Roesner went to see a young engineer he knew well from his old company. That person was Thomas Mattiussi. With a new take on Real sound in mind, we rethought widely applied concepts from the top. This gave birth to the DaCapo 75. With the amp at his side, Udo travelled the world, met friends and musicians.  We kept improving, refining the amp until we were completely satisfied with the sound. With those convictions at the core of our very being, we founded MARco-labs one year later.

udo 1
udo 2
norman

Norman gitaren maakt sinds het prille begin deel uit van het erfgoed van hetbedrijf. In feite was het de eerste lijn gitaren die Robert Godin in 1972 oprichtte.

Over erfgoed gesproken, het merk Norman wordt volledig in Canada gemaakt, van het begin tot het eindproduct. Elke keer dat u een Norman gitaar speelt, kunt u er zeker van zijn dat deze is gebouwd van hoogwaardig klankhout, en dat hij net zo goed zal blijven voelen en klinken als de dag dat u hem voor het eerst tokkelde.

Norman gitaren zijn gebouwd door een sterke gemeenschap van hardwerkende Canadese gitaarbouwers, die zich volledig inzetten voor het vak van gitaarbouw.

Norman wordt geassocieerd met traditie en kwaliteit, en we blijven innoveren op diezelfde prestigieuze kenmerken door u een meer gemoderniseerd Country-ontwerp, gevoel en geluid te bieden in de New Norman-lijn van gitaren.

norman 1
norman 2
gruvgear

Gruv Gear maakt innovatieve en wel doordachte producten voor de creatieve muzikant. Gruv Gear staat bekend om zijn Fret Wraps. Een effectieve gitaaraccessoire voor het dempen van boventonen en “sympathetic resonance” tijdens opnamens, live optredens, tapping of welke andere situatie dan ook waarbij extra demping nodig is voor een cleaner geluid zonder de ongewenste bijgeluiden van de snaren. De verstelbare strap zorgt ervoor dat je de druk en demping van de snaren kunt fine-tunen. Wanneer de Wrap niet wordt gebruikt, glijdt de Fret Wrap gemakkelijk over de headstock. Handig is, dat er geen speciale aanpassingen aan de gitaar hoeven te worden gedaan. Ook is geen gereedschap nodig.

Merken
gruvgear 1
MKsound®_logo_vierkant

Ervaar de revisie van de legendarische X-serie met drie nieuwe modellen uit de X+-serie, waaronder de THX Dominus Certified X15+

Met de THX-gecertificeerde subwoofers uit de X+-serie heeft M&K Sound opnieuw revolutionaire technologieën en ontwerpesthetiek gecombineerd om een ??diepe bas te leveren, ondersteund door enorme geluidsdrukniveaus en buitengewone laagfrequente extensies.

De real-world prestaties van deze sensationele subwoofers worden gekenmerkt door een fijne balans tussen muzikaliteit, detail, kracht en absolute autoriteit. De mensen die de subwoofer hebben uitgevonden, hebben ze zojuist opnieuw uitgevonden.

MK sound
shoulderpod

Shoulderpod ontwerpt en maakt professionele apparatuur voor mobiele creatievelingen en visuele verhalenvertellers. Ze maken hoge kwaliteit tools voor fotografen, cinematografen, journalisten en reizigers die hun verhaal willen vertellen met hun mobiele telefoons of camera’s om te delen met de wereld.

Een mix van metalen onderdelen, rubber, leer, Sapeli hout en een goed ontwerpteam, dat is het geheim achter de modulaire telefoon rigs van Shoulderpod. Deze modulaire systemen zijn tijdens de IBC2017 niet onopgemerkt gebleven. Ieder jaar maken alle fabrikanten die aanwezig zijn tijdens de IBC kans op de prijs voor ‘What Caught My Eye’ voor een innoverend en vernieuwend product. Dit jaar is deze prijs gegaan naar de rigs van Shoulderpod. Shoulderpod mag zich nu scharen tussen Sony voor hun A9 camera, Canon met de EOS C200 en RØDE met hun VideoMic Pro +.

Home_Header_G2
Shoulderpod 2
Gluboost_black

The Professional’s Standard in CA Adhesives and Finishing Products

gluboost 1
Merken
iographer

iOgrapher is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in professionele accessiores voor de meest voorkomende smartphone en tablet van dit moment, de iPhone en iPad.

Bekende filmmakers waaronder Stephen Spielberg, zijn reeds bekend met de producten van iOgrapher. Hun design van een lichtgewicht, ergonomische rig voor je iPhone, iPad of actiecamera zoals een GoPro, wordt wereldwijd gebruikt voor foto- en videoprojecten van hobbyfotograven tot professionele cinematografen. Daarnaast worden de rigs veelal gebruikt door film- en fotoscholen over de hele wereld. 

iographer 2
Iographer 1
The Loar_vierkant

De gitaren van The Loar zijn een combinatie van ontwerpen van the Golden Age, expert craftmanship en geüpgrade features die voor hedendaagse gitaristen. Gemaakt uit premium handgesneden tonewood met originele inlay details, elk instrument is gemaakt voor de beste sound, speelbaarheid en uiterlijk.

The Loar gitaren zijn een levend eerbetoon aan de instrumenten van de jaren ’20 en ’30, een era van outstanding craftsmanship en innoverend design.

the-loar-lh-304t-1077601
The-Loar-foto
kaotica

De Kaotica Eyeball is een akoestisch product dat uw microfoon isoleert van zijn omgeving. In plaats van het aanpassen van de omgeving, is de Eyeball ontworpen om de twee belangrijkste variabelen in het opnameproces te controleren: de stem en de microfoon. Door de stem te focussen op een geïsoleerde microfoon kan de Eyeball een compleet spectrum van uw stem vangen, en daarbij de externe omgevingsgeluiden verminderen. Hiermee krijgt u helderen en duidelijke opnamen die vrij zijn van enige kleuring. Uw ideale opnameplek creëren is zo gemakkelijk als de Eyeball over uw favoriete microfoon heen plaatsen.

Kaotica
kaotica_eyeball
logo-Peppercable

Peppercable biedt compacte audio oplossingen om microfoons en andere opname apparatuur aan te sluiten op recorders, camera’s en alle andere apparaten met een audio input.

Merken
stage ninja

Stage Ninja is een Amerikaans bedrijf dat, sinds 2003, innovatieve producten ontwikkeld voor muzikanten, studio´s en concertzalen. Het team, dat bestaat uit muzikanten en geluidstechnici, richt zich op oplossingen om de bruikbaarheid van producten eenvoudiger en productiever te maken.

download
Stage-ninja
logo-Pepperdecks_vierkant

Hoe het begon? Op een houseparty bij vrienden, koninginnedag 2011. Moe van het knetterende geluid en de stilte bij het aansluiten van een ander apparaat op de versterker. Het idee van een draagbare en eenvoudige audiomixer was er. 12 maanden later kwam de Djoclate op de markt onder de merknaam Pepperdecks. Wat we doen? We maken gemakkelijk en leuk om producten te gebruiken die de geluidservaring verbeteren en werken met ieders persoonlijke apparaten. Houd het simpel, betaalbaar en cool.

Merken
Merken
simon and patrick

Simon & Patrick gitaren worden met de hand gemaakt in het dorpje La Patrie (Quebec) in Canada. De focus ligt op de kwaliteit en het geluid van de gitaar. Door speciale vervaardigingstechnieken en materialen te gebruiken zorgen de vaklieden ervoor dat elke gitaar een maximale respons en een rijk geluid heeft.

 
Merken
G046607
dvmark

DVMark is onderdeel van Mark World, de firma achter het bekende MarkBass. Het Italiaanse merk richt zich op de productie van transistorversterkers in plaats van buizenversterkers en ontwikkelt hiermee een eigen technologie in hun fabriek in Italië. DVMark staat voor goede sound, lichtgewicht versterkers, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit.

DV_MARK
beachtek

Beachtek ontwikkelt audio adapters, die het voor consumenten mogelijk maakt om professionele audio opname apparatuur en externe microfoons op hun camera aan te sluiten. Sinds 1997 brengt het bedrijf consistent populaire, betaalbare oplossingen voor semi-pro en professionele videografen.

BEACHTEK
beachtek-foto
Merken

Geen uitspraak is meer van toepassing op de high-end audio componenten van Lindemann dan deze… Het al meer dan 25 jaar opererende Duitse merk Lindemann Audio noemt zichzelf een ‘klankproducent’. Hun visie is muziekreproductie die zo natuurlijk en authentiek mogelijk is en ons de technologie hiermee laat vergeten. Muziek is een tijdmachine voor emoties en kan veel meer zijn dan een ‘gemoedsmachine’: het is een belangrijk element in onze kwaliteit van leven. Sinds begin jaren ’90 tot nu is de werkwijze van Lindemann altijd hetzelfde gebleven: het gebruik van ‘cutting-edge’ circuits, de modernste productiemethodes en een open blik op nieuwe trends en technologieën.

MUSICBOOK_Casework
MUSICBOOK_NextGeneration
midiplus

In 1977 lanceerde MidiPlus haar eerste zelfgemaakte elektronische orgel, de “PLUM BLOESEM”. Midiplus is een eigen merk van Ta Horng Wood Enterprise Musical Instrument Co., Ltd. die zich specialiseerd in MIDI-gerelateerde producten. Tegenwoordig hebben zij een volledige lijn van MIDI keyboards, drumstellen en controlepanelen tegen een scherpe prijs.

22_midiplus
Magix-Logo.wine

Wij geloven in de kracht van video en audio. Al 25 jaar maken we geavanceerde software voor een wereldwijd publiek. Onze bekroonde SaaS-oplossingen helpen 35 miljoen mensen en duizenden omroepen over de hele wereld om hun verhaal te vertellen, hun merken te promoten of verbluffende soundtracks en films te maken. Wij hechten waarde aan uitstekende oplossingen voor het maken, ontwerpen, presenteren en archiveren van digitale foto’s, afbeeldingen, websites, video en muziek. MAGIX-producten hebben een sleutelrol gespeeld in met Oscars bekroonde filmproducties en in muziekproducties die wereldwijd de hitlijsten hebben gedomineerd. Dankzij onze innovaties op het gebied van automatisering, workflow-coördinatie en talloze andere functies hebben omroepen, artiesten, productieteams en creatieve enthousiasten hun creatieve visies met MAGIX gerealiseerd.

106551
106549_2
Merken

Velodyne Acoustics staat voor perfectie in de weergave van lage frequenties, en niet alleen sinds de introductie van home theater. Onze subwoofers zijn de samensmelting van technische perfectie en tijdloos industrieel design.

Velodyne Acoustics is in 1983 opgericht onder dit leidende principe. En tot op de dag van vandaag zijn we trouw gebleven aan dit credo: Velodyne Acoustics levert een unieke laagfrequente basis die muziek, games en films echt tot leven brengt.

Als subwooferspecialist hebben we al onze onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen aan dit doel gewijd. Als gevolg hiervan zijn we een van de subwooferfabrikanten die momenteel de meeste patenten in dit segment heeft.

Merken
SPL-Ultra family-wide angle
final audio_vierkant

Maarten Smits is al meer dan een decennium innovator in de ontwikkeling van geavanceerde elektrostatische luidsprekertechnologie gedurende zijn eigenaarschap van Final, een bedrijf dat in 1989 werd opgericht door de broers Maarten en Michiel Smits. In de jaren negentig bediende Final uitsluitend de audiofiele markt, in 2004 verlieten Maarten en Michiel het bedrijf en begonnen onlangs met Final. We zijn ervan overtuigd dat we je leven kunnen verrijken met momenten van geluk en pure luisterextase.

Alles wat we doen is erop gericht om een geluidservaring buiten de concertzaal zo realistisch en levendig weer te geven dat je wordt ondergedompeld in de muziek en dat je bijna elke noot kunt aanraken. We zijn er zeker van dat dit een gevoel en ervaring is die je nog nooit eerder hebt gehad. Door onze technologie en hoge kwaliteitsnormen helpen we je om al je muziek te herontdekken, of het nu analoog of digitaal is. De kunst van geluid wordt onthuld op een manier zoals de muzikant het ooit bedoeld heeft. Stel je voor: je favoriete muzikant live op het podium; recht voor je neus, wanneer je maar wilt.

Final-Audio-Model-7-black-black-hybrid-1024x427
Final brochure model 12 high gloss
logo_vierkant

Founded in April 2016, OBSBOT, an artificial intelligence camera brand by REMO TECH, is dedicated to connecting people and the imaging industry to the future.

With the artificial intelligence as the core, REMO TECH focuses on the application research of new technologies in the field of videography. It hopes to use revolutionary technology and innovative products to innovate the way of public records and image creation, and to change people’s social way.

Obsbot 1
obsbot 2
G7th red logo

In 2004 lanceerden we de Performance Capo met lovende kritieken, waarbij we in 8 jaar tijd verschillende prijzen wonnen en enkele bekende namen in de muziek. In 2006 waagde ik de sprong en verliet het ontwerpbureau (waar ik veel stress van kreeg!) zodat ik me volledig kon concentreren op G7th, The Capo Company.

Dat leidde tot de lancering van de Nashville in 2007 en de Newport in 2011, gevolgd door de Performance 2, een upgrade van het origineel nadat mensen hadden gevraagd of we het een beetje kleiner konden maken – dus dat deden we! Nu werken we met 6 voor het bedrijf: ikzelf (voorzitter en hoofdontwerper!), plus Noel Sheehan (Managing Director), Iain Wilson (Sales and Marketing Director), mijn zoon Simon die voor onze Marketing en Artist zorgt. Relations en is ook een Worship leader met zijn vrouw in onze thuiskerk, mijn vrouw Chris (Accounts en Administratie) en Tommy Loose, een fantastische fingerstyle gitarist die ook werkt aan onze Artist Relations en sociale media. Het werk waar ik van hou is het ontwerpwerk… nieuwe producten, betere manieren om gitaarsnaren vast te houden.

Heritage_Style2_Latch
Heritage_Style3_Top_Gold